Ser framemot helgen!

Till helgen är det dags för kurs, två dagars! Och jag är så förväntansfull, det kommer bli super roligt. Och jag har ju världens bästaste hästar också. Båda ulltussarna ska med, men jag måste säga att det är nog Kaera som jag är mest förväntansfull över. Och hon är ju så fin min älskade lilla brunfläck, en helt underbar individ som jag tror kommer bli en jättefin och jättetrevlig ridhäst. Jag är totalt förälskad i mina hästar, dom är så himla fina och jag känner mig så otroligt trygg med dessa tjejer. Och Kaera hon är ju min nyaste förälskelse, två år har ju jag haft henne i ägo, men det är ju inte förrän nu som jag får börja dona och greja med henne på riktigt och det är ju så sjukt roligt! Hon är en helt fantastisk häst, både på insidan och utsidan. Hon har liksom hela paketet och det har inte kunnat blivit bättre. 
 
Aaah den här hösten kommer bli toppen med massor av kurser och träningstillfällen, sedan är tanken att hon ska få vila över de värsta vintermånaderna, HUR ska jag klara det?! Fast jag tror på en längre vila för de yngre efter en mer intensiv träningsperiod. De behöver landa, tänka och pausa, jag inbillar mig att man får ut mer av träningen efteråt. Fast vi kommer i alla fall stöka på ända fram mot jul då unghästkursen sträcker sig ända dit.
 
Ni andra som har unghästar, hur går det för er? Vart är ni nu? Hur ser eran plan ut? Kommer de få någon vila? OCH har ni tips på bra islandshästblogg, skulle vara roligt att få följa fler med unghästar i träning :)
 
Min fina prinsessa <3
 
 
 
 





Kommentarer
Emma Nylund

Min unghäst har ridits jan-mars vilat april/maj ridits intensivare juni-augusti och vilar nu två månader :) kan följa henne på www.iskrafter.se

Svar: Aaah du är Elins syster :) Vad lik ni var varandra!
mittangsull.blogg.se

2015-09-16 @ 19:13:00
URL: http://emmanylund.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?