Uppdatering

Tänk att det fortfarande dyker in en del läsare hit varje dag fast jag sällan skriver, ni är otroligt och tålmodiga <3  Ni som inte följer mig på insta, gör det, om ni vill följa vår vardag, där uppdaterar jag oftare. Jag förstår inte varför mitt bloggsug är helt borta. Jag som älskade att skriva. Nog för att dagarna är fulla nu mer. Jag jobbar 50 % på skolan, sedan tar det tid med både Linnéa, hushåll och hästarna. 
 
Förra veckan var riktigt jobbig, Linnéa hade feber i sex dagar, upp mot 40 grader och var väldigt ledsen. Det blev sjukhusvistelse för hennes del och man kom fram till att hon hade urinvägsinfektion. Hon har nu behandlads med antibiotika i 7 dagar och är mycket bättre. Hon har ju gått och blivit hela ett år också <3 Den 7 april firade vi jäntan, ett helt år hos oss, det är helt otroligt. Kalaset blev den 9:e och var väldigt lyckat. Hon fick äta tårta för första gången och lärde sig gå med gåvagnen. Finaste flicka, hon har blivit så stor nu!
 
Jag då? Ja igår då blev jag sjuk istället, rejält, magsjuka. Fyfan ja spydde och sket samtidigt och bodde på toan från två till sex på kvällen. Jag känner mig bättre nu men har inte fått träffat Linnéa sedan igår mitt på dagen, familjen flydde huset och idag får jag heller inte se henne. Det var jobbigare än jag trodde :´(
 
Hur går det med hästarna då? Ja Fifa hon står bara just nu, jag har inte möjligheten att hålla igång två hästar och där stöter jag på ett jobbigt dilemma. Jag KAN INTE sälja den hästen, så hur fasiken ska jag göra? Usch vad jobbigt det är när hjärtat talar! Jag funderar då på att betäcka henne, men egentligen så har vi inte råd med tanke på att mycket av pengarna går till kurser och tävlingar till Kaera just nu, samt att bara överleva. Dessutom ska vi flytta i juni och en stor renovering av huset skall göras. Ja, det är inte enkla val just nu.
 
Med Kaera går det riktigt bra. Vi hamnade i en liten svacka där alla gångarterna blev lite tråkiga. Det fanns inget tryck i steget och överlinjen försvann under mig, men så fick vi lite hjälp av Lina och vips så är min häst tillbaka igen. Den hästen kommer bli grymt fin <3 Hon är skitläcker att rida, wow. Tölten kämpar vi på med, just nu är den väldigt rollig men emellanåt kommer de fina stegen och det kommer bli hur bra som helst med mer träning. På söndag ska vi ställa upp på vår andra tävling och denna gången i Timrå. Tyvärr var underlaget på ovalbanan dålig så det blir att rida i paddocken istället, skiiiit trååååkigt, jag hade verkligen sett framemot att få rida på ovalen för första gången med Kaera. Den 15 maj ska vi också tävla i Timrå, det är mycket nu :)
 
Det var väl en kort uppdatering från oss :)
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0