Töltens utveckling

Det har hänt en hel del med Kaeras tölt, nu har hon börjat fatta den samsidiga rörelsen allt bättre och bjuder faktiskt till tölten själv. Så vi är på god väg. Jag tänkte att jag skulle visa lite utvecklings filmer på just tölten så får ni se hur den har utvecklats i dagsläget. Alla tre filmer är från träning med Lina.
 
Här är vårt allra första försök på tölt
 
 
Här provar vi på tölt igen två dagar senare 
 
 
Efter detta får hon två månaders vila. Och så såhär ser tölten ut idag, efter ca två veckors ridning.
 
 
Prinsessan

Linnéa blir elva månader på måndag och vips så har vi ettårskalas här. Det är otroligt, att vi har våran flicka. Jag kan nog inte riktigt förstå alla dagar att jag har ett barn, en liten underbar dotter som jag är mamma till. Det är fortfarande för mig helt.. helt.. ja jag finner inte rätt ord. Och snart är ju jänta ett år. Det är ju också otroligt! Jag minns ju förlossningen och tiden på bb som igår, och på något konstigt sätt så saknar jag den veckan. Det var så nya och fräna känslor, något som man bara upplever en gång i livet. För där satt vi, nyblivna föräldrar med en skör nyfödd liten bebis som vi redan älskade än allt annat på jorden. Det var både läskigt och underbart. 
 
Nu är Linnéa inte den där lilla sköra bebisen längre, hon är en liten flicka, en liten person med egen vilja som nu kan ta sig fram själv genom att hasa på rumpan. Äter all mat och tuggar så gulligt med sina små tänder och säger till klart och tydligt om hon vill ha mer. Hon vill vara med en hela tiden, har koll på vad alla gör och ser detaljer som en annan kanske missar. Hon är så uppmärksam och vaken. Busig och tokig, skrattar och pladdrar. Det är aldrig tyst känns det som och skulle det bli det tror man att det har hänt något. Hon har humor och skrattar åt typ allt, en väldigt lättroad liten tjej. Ibland kan hon bara sitta och skratta sådär urgulligt för sig själv, det är sjukt sött vill jag påstå. Hon är aldrig rädd eller blyg för någon, vilken främling som helst får bära och prata med Linnéa och det är rätt skönt. 
 
Hon visar verkligen vad hon vill och inte, hon har humör "precis som mamma" brukar folk säga vilket jag inte alls förstår vad de menar! Blir hon förbannad, blir hon förbannad, då spänner hon hela kroppen, slänger sig bakåt och skriker, vilket på ett sätt är lite kul för det visar ju bara att hon blir allt mer en liten person som faktiskt har egna åsikter som saker och ting. Fast visst kan de tjuriga och griniga stunderna ta kål på en, att vara förälder är inte en dans på rosor alla gånger, men trots det så finns det inget finare än att vara just mamma och just till Linnéa <3
 
 
 
Bildbomb!

Erica fotade oss häromdagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resultat av viktminskning.

Drygt två månader har gått av Fifas träningsperiod, och det hänt mycket med hennes hull. Eller vad säger ni? 
 Kolla bara halsen vilken skillnad.
 
RSS 2.0