Wiiiieee!!

Woooaaah!! Ja! Tjoho!! Wiiieee! Idag gjorde Kaera dunder framsteg! Jag ville bara hoppa jämfota, men behöll lugnet :) Hon fattade galopp varje gång jag bad om det, whöööt? Det var precis som om en spärr bara släppte, för sedan bjöd hon fram i galopp självmant. Jag satt med hakan i backen. Jennifer följde med på Fifan och vi red nere på finaste strandvägen. Roligast är ju alltid med sällskap och jag är så tacksam över den motionshjälp jag får med silverfläck. Vilken dag liksom! Och inte nog med det, Kaera galopperade TILL OCH MED när Fifan drog förbi oss och låg en bit framför. Jag var mäkta förvånad men jag hade mina aningar att det skulle gå ännu bättre idag med tanke på hur mycket släppte redan i gårdagens ridtur.
 
Vi red sedan ner i sjön och plaskade runt. Fifan älskar att bada så hon plaskade på förbannat bra, så bra att Jennifer fick tömma stövlarna på vatten ^^ Kaera som förr har varit skeptisk till sjön tyckte det här var riktigt skoj, vi galopperade till och med i vattnet (vad händer liksom??) och jag som vanligt skrattade och tjöt som en lill flicka då vi studsade rejält över ytan. Detta resulterade en bockande glad häst på stranden, haha toka! Nej en mysig ridtur med många stora framsteg. Nu blir det vila för fröken bus och imorgon tar jag och Jennifer en körtur med Fifan istället, packar nog ner lite fika också!
 
Oerhört snygga ridkläder måste jag säga!
 
 
 
 





Kommentarer
Bettinas islandshäst

Så underbart att kunna rida till en strand och kunna plaska i vatten! Och himla kul att det går så bra för dig och pållelisa!

Svar: Ja det är en lyxmöjlighet enligt mig, en kanonbra träning!
mittangsull.blogg.se

2015-10-12 @ 20:35:06
URL: http://bettinasislandshast.blogspot.se



Erica

Brukar oxå vara sådär snyggt ridklädd fast i gult då:P ja som sagt ni går Framåt för var dag. Det är så kul när saker släpper. Kan bara reflektera till mina hundar. Jag träna ju Java i apportering för många år sedan, vi traggla å traggla sen sluta vi träna. När vi sedan upptog träningen efter ett långt tag du kunde hon helt plötsligt apportera ha ha

2015-10-12 @ 22:10:23




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?