Vecka 37 (36+0)

Vi hoppar in i vecka 37 och jag fattar ingenting, hur kan vi har kommit så här långt redan? Jag vill få att jag är kvar på vecka 32 eller 33, men hallå vecka 37! Hur fort går det inte? Oj oj. Ja som sagt, vecka 37 är här och och du är så välkommen så!.
 
Veckan har varit utvecklande, det har varit mer ilningar neråt och lite kraftigare sådana, och i slutet av veckan ilade det längre ner än vanligt, mer mot kissen, Undra vad det betyder, om bebben trillat längre neråt eller om det inte har någon betydelse alls? Ja vem vet. Jag har även haft lågt blodtryck en hel del under dagarna, verkar som att jag får dras mer med det ju längre fram i graviditeten jag kommer =/ Sammandragningarna är väl desamma som alla de andra veckorna, inget mer eller mindre med andra ord. Bebis rör sig mycket och stort, förstår inte riktigt hur h*n får plats där inne, ja menar nu är h*n ganska stor, man beräknar att vikten ligger kring 3 kg och längden ca 48 cm i denna vecka. Helt otroligt!
 
Kondisen är inte den bästa just nu kan jag säga. Det behövs inte mycket till för att jag ska bli väldigt anfådd och trött. Dammsuga är ingen hit, usch jobbigt. Uppförsbackar - kill me. Hoppa in och ut ur bilen - uuuugh. Plocka upp saker från golvet - Skit it! Haha magen ÄR ivägen, det är till och med jobbigt att sträcka sig efter saker på bordet eller så, för magen tar i och stoppar mig. Haha ja men jag älskar lilla kulan och den som ligger i den :) Så att det är lite bökigt och krångligt det gör ingenting. Dock behöver jag sova/vila lunch minst en gång om dagen igen för att orka med, hoppas jag är piggare när bebben tittar ut :)
 
 
 





Kommentarer
Evelina Sandström

Vad kul att hitta denna blogg! Älskar att läsa om andra som också är gravida:) du har lite närmare till förlossning än jag, själv är jag i v 29 nu! Spännande tider vi har framför oss :) Hälsningar Evelina www.skorpionsolar.blogg.se

Svar: Hej men roligt att du hittade hit, till mig den sega kommentars svararen ;) Jag minns att efter vecka 30 gick veckorna extra fort.. så nu kommer det nog gå undan för dig :)
mittangsull.blogg.se

2015-03-04 @ 23:09:24
URL: http://skorpionsolar.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?