Vecka 31 (30+0)

Ännu en vecka har gått och vi välkomnar vecka 31! Nu tycker jag att man känner av graviditeten ju fler veckor som passerar. Nu läcker det skapligt bra om tissan. Jag kan säga att det rinner ner mot magen, inte så att det forsar, men det är ju en rejäl förändring när det börjar rinna, så nu har jag köpt en bekvämare sport bh och inlägg. Och nog tycker jag att tuttarna kanske känns och ser annorlunda ut emellanåt, lite små svullen. Magen är spänd och klumpig, det känns att det ligger en bebis där inne. Jag har börjat smörja magen med babylotion, just för att stoppa/bromsa eventuella bristningar, sedan är det väl alltid skönt att ha en mjuk salva på en spänd hud. Jag har även börjat känna av lite i ryggen, o andra sidan har jag nyss varit riktigt sjuk och därmed väldiga ryggsmärtor och legat dåligt i säng och soffa, så mycket kan ju komma därifrån. Det återstår att se, än är jag inte frisk men på bättringsvägen i alla fall. 
 
Bebisen lever om och donar där inne i magen. Man får känna på mer obehagliga rörelser, vilket tyder på att den lille blir allt större. Det är ganska fränt när bebisen trycker mot magen så man får se och känna en rejäl bula, jisses tänk att det är vårat barn liksom, våran lilla sons eller dotters hand/fot/armbåge, det är så svårt att förstå hur en bebis på ca 43 cm lång och 1,6 kg tung ligger där inne i min mage. Hur får h*n plats?? Man tycker att man bör vara stor som ett hus! Ja nu är det inte långt kvar inte :)
 
 
 





Kommentarer
Titti

Smörj med lite barnolja direkt efter dusch. Funkar bra mot bristningar är min erfarenhet :)

2015-01-23 @ 19:18:30
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Lina (med tvillingar)

Åå vilken fin mage!! Vad fort tiden går :) Vill du se mina små så har jag instagram, misspettersson. Kram!

Svar: Jag försökte gå in dit men jag var tvungen att.. hmm.. vad stod det? Ja jag tror jag själv behövde instagram för att kunna gå in på ditt, och jag har inget =/
mittangsull.blogg.se

2015-01-23 @ 22:10:36




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?