Vaknar med värk

Inatt vaknade jag med en värk på höger sida mage och rygg. Det var inte så att smärtan var enorm, men jag hade ont och inget jag känt tidigare. När jag satt på toaletten för rutin kissen och kände det onda blev jag rädd. För det första visste jag inte vad det var, och för det andra tänkte jag "hur fan ska jag kunna föda" om jag bara tyckte att det här gjorde ont. Ja jag fick lite smått panik och kände mig rädd. Tänkte att den dagen förlossningen kommer den dagen kommer jag vara skräckslagen. Usch. Det var jobbigt att känna den där paniken och sen att jag inte visste vad det här onda var för något. Jag var uppe och gick lite i huset, drack vatten då jag kände mig illamående och försöka smeka min mage där jag hade ont. Tillslut tog jag en alvedon, lade mig i sängen på rygg och försökte slappna av. Det tog inte lång stund innan smärtan började avta och jag kunde somna om, men det här har ju skrämt upp mig inför förlossningen =/
 
 
För övrigt är jag jätte jätte trött. Ungefär som i början av graviditeten. Idag satt jag och halvsov i tandläkarstolen innan tandläkaren kom in. Jag känner mig som en zombie och måste sova en gång mitt på dagen. Om det är graviditeten eller medicinen som spökar vet jag inte, jag skulle tro att det är en blandning av det. Ja orken finns inte längre. Disken i köket är i en hög, det behöver tvättas kläder och hunden skulle behöva få göra något, men jag har ingen energi alls. Jag hoppas denna trötthet går över snart.
 





Kommentarer
Agnetha

åh den tröttheten känner jag igen från första grav. Inte att leka med! Du får köra mee Martin så du får vila ordentligt. <3

Svar: Var du trött under slutet av graviditeten med? Man går med nattmössan dygnet runt ^^
mittangsull.blogg.se

2015-01-08 @ 15:26:41



Titti

Se till att vila du,allt det andra springer inte bort. Jag var skittrött i början å slut av graviditeterna. Urlakad liksom... Sköt om dig!

Svar: Ja du har nog rätt. Tur att jag har så bra människor runt om mig som hjälper till och som främst tar hand om mina hästar <3 haha du ska se Fifa nu, jag orkar inte bry mig om hennes runda mage men hon ser då rolig ut ^^ Jag hoppas det är ett litet föl där inne, det ska bli jättespännande!! Hon som stod med Fifa och Baldur, är hon dräktig?
mittangsull.blogg.se

2015-01-08 @ 21:02:48
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Agnetha

jaaa! Li är född i början av Juli. Från slutet av februari fram till slutet av Maj var jag fullständigt slut. Somnade på möte på jobbet tex! ;) Sen sista månaden hade jag super energi- kunde knappt sova. Väldigt störigt eftersom jag knappt kunde gå för foglossningen... ;)

Med Vigg var jag mer jämntrött men jag kunde ju knappt sova mer än nån timme åt gången från mitten på dec till i slutet av mars då han är född.

Svar: Vad konstigt att du fick sån energi i sista månaden med Li, (Skriver du Li för att ni kallar henne så eller vill du inte visa hennes namn på nätet:)? Ja menar DÅ tycker man ju att det bör vara mest logiskt att vara trött liksom, ja kroppen är unik alltså, det är ju helt sjukt att man ens kan skapa en liten människa liksom. Förresten tycker du att dina barns karaktär i magen är lik med hur dom är idag? :)
mittangsull.blogg.se

2015-01-09 @ 13:18:26



Lina

Kan starkt rekommendera en bok som heter Föda utan rädsla. Man går från att vara rädd till att vara riktigt peppad inför förlossningen. Deb riktar sig även till partnern. Super verkligen! Alla borde läsa den :)

Svar: Ja den beställde jag nu :)! Huh förstår inte att jag blivit så orolig, för ett par veckor sedan var jag så lugn och nu känns det mer som "fan jag kommer inte klara detta"! Nu har ju inte du någon blogg eller så, så jag kan inte se vilken Lina det är som skriver, men är det tvilling Lina? Hur fungerar en tvilling förlossning? Går det rätt snabbt eller tar det dubbelt så lång tid?
mittangsull.blogg.se

2015-01-09 @ 18:19:52



Lina

Det stämmer att det är jag med twinsen :) de kom ut den 22/12 eb månad för tidigt med kejsarsnitt för att jag fick havandeskapsförgiftning och blev jättedålig. Men allt gick bra och nu är vi hemma :) så tyvärr har jag ingen erfarenhet av en vaginal tvillingförlossning men de brukar ta ca 15 min - en timme mellan bebisarna att komma ut så jag tror inte den tar så mycket längre tid än en. Kram!!

Svar: Neej men grattis!!!! Hur tyckte du kejsarsnittet var? Hur går det med dom två små? Nu blev man ju jättenyfiken och skulle vilja se de små sötnosarna :)!
mittangsull.blogg.se

2015-01-11 @ 20:06:17



Titti

Vet inte om hon är dräktig,de har inte kollat så jag antar att vi får se ;)

2015-01-12 @ 07:36:04
URL: http://livetpavischan.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?