Finns det en turboknapp?

Gud nu längtar jag efter vårat lilla pyre så jag knappt orkar vänta mera! Älskade lilla fis, nu måtte veckorna gå med raketfart! Det är riktigt mysigt att vara gravid, jag kommer nog sakna det en hel del, hitills har det ju mest varit mot det positiva. Att få känna hur liten rör sig där inne, att se hur magen växer och blir sådär gorund och alla de här härliga förväntningarna man har. Man känner sig aldrig riktigt helt ensam heller, man har ju någon med sig hela tiden. 
 
Och vem är det som gömmer sig där inne? Vi har inte en aning och ändå är h*n så nära oss. Allt det här är ju så spännande! Det är så mycket vi har att se framemot  nu. Livet kommer bli annorlunda, vardagen kommer inte likt något vi haft tidigare och det blir ju såklart en väldig omställning och omprioritering, men det är ett nytt kapitel man kliver in i. Ett kapitel fullt av kärlek och omsorg. Ett stort och viktigt kapitel som säkerligen inte kommer vara lätt alla gånger, men vilken del av livets bok är det? Kärleken och lyckan kommer ändå vara så enorm så alla svåra utmaningar och motgångar kommer vi ta oss igenom. Vi kommer verkligen göra allt för den här lilla personen som kommer bli huvudpunkten i familjen. Och att jag dessutom får barn med den människa jag älskar högst, som jag ser upp till och håller av så, det kan inte bli bättre.
 
Än kan man ju inte riktigt fatta att det ligger en liten bebis i min mage. Och jag kan nog inte heller riktigt förstå att jag ska bli mamma om ett par veckor, hålla vårat lilla barn i famnen och bara känna kärlek från topp till tå. Det är så nära men ändå så långt bort. Och kan jag älska tanken så här mycket så vet jag inte hur mycket jag kommer älska verkligheten. Jisses det är något enormt som väntar oss och jag kan knappt bärga mig! <3
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Sus

Vet precis hur det känns :) <3 Lycka till med allt!

Svar: Tack :)
mittangsull.blogg.se

2015-01-16 @ 09:28:04
URL: http://www.oslofru.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?