Vecka 36 (35+0)

Hej vecka 36! Det är lite skrämmande att du redan är här, jag tyckte jag nyss välkomnade vecka 35 sedan drog dagarna förbi och nu är du här. Undra vad du har att bjuda på under denna vecka? Det börjar ju kännas att man närmar sig slutet. Kommer du ge mig mer ilningar neråt? Kommer jag känna av foglossningen ännu mer? Kommer någon ny fysisk känsla upplevas? Ja du vecka 36, du bara kommer in här som en smäll och kanske har fullt med överraskningar, men du är mer än välkommen hit!
 
Mer obekväma ilningar vid blygdbenet/puppsen har jag känt av den senaste veckan, och ibland ilar det till något så fruktansvärt när bebis rör på sitt lilla huvud så tanken slår mig "Hur sjutton ska jag kunna föda om detta gör så obehagligt ont?"  Man ska väl inte tänka så, men det är ju lite oundvikligt. Man vet vad man har framför sig och samtidigt inte, Bebisen har halvt fixerat sig enligt min barnmorska, så det är väl inte så konstigt att det har ilat en hel del. Foglossningen känner jag av nu faktiskt, det gör inte ont det kan jag inte påstå men det är ömt vid blygdbenet, det känns ju liksom att förlossningen inte är så långt bort, jag tar det som ett tecken på att graviditeten närmar sitt slut.
 
Jag drömmer mer om bebisen, den börjar fin och slutar sedan till en stressig dröm. Sista drömmen fick vi en liten prins och jag minns känslan i kroppen, all kärlek när jag smekte vårat barn över sitt lilla huvud och såg in i det stora klara ögonen. Tänk vad man ska känna när man faktiskt träffar sitt barn på riktigt. Vilken frän känsla det måste vara. Åh jag blir så avis på alla som har fött och har sin lilla skatt i famnen, vad jag längtar, vad vi längtar!
 
Bebisen rör och donar sig varje dag vid ungefär samma tider på dygnet. I skrivande stund ligger liten med hicka, och hickar gör h*n nästan varje dag nu faktiskt. Det tickar i magen, stackars liten <3 Man önskar man bara kunde få hålla om och klappa försiktigt över ryggen. Jag kan inte riktigt förstå att det ligger en bebis i min mage, vilket jag sagt ett par gånger, men det är för mig så.. overkligt på något vis, jag har mitt barn i min mage, mitt barn! Vårt barn! En liten person med händer och fötter, en liten len rumpa och ansikte med små goa kinder. I denna vecka räknar man att bebisen ska vara kring 2,6 kg och 46 cm lång.
 
 
 
Naveln ser nu mer ut som Kalle Ankas näbb ^^
 
 





Kommentarer
Titti

Det kommer att gå finemang ska du se. Man vet ju att smärtan försvinner bara bebisen kommit,så man tar i för kung å fosterland så det ska bli klart nån gång :)

Svar: Ja jag hoppas ja kan hamna i en mer positiv kämpar bubbla än en negativ vägra bubbla :P!!
mittangsull.blogg.se

2015-02-26 @ 07:19:35



Anonym

Vilken underbar mage 😀

Svar: Tack :)!!
mittangsull.blogg.se

2015-02-26 @ 09:46:54



Agnetha

Sååååå jävla vacker du är! <3 Snart snart snart. Vilket magikt under bebisar är. <3

Svar: Gölle dig ;) Magen e go, men annars känner man sig inte speciellt vacker haha.
mittangsull.blogg.se

2015-02-26 @ 10:49:24



Agnetha

håller med Titti för övrigt! ;)

2015-02-26 @ 10:50:24



Tove

Jag hade också otroligt mycket ilningar neråt, särskilt sista veckorna. Men den känslan kände jag inte alls under förlossningen, det var en helt annan typ :) Då var ju bebisens huvud redan så pass långt ner också! :) Förlossningen var så himla häftig, skulle kunna göra det igen redan nu nästan!?

Svar: Okej, jag har föreställt mig att man ska känna av rejäla ilningar där nere vid förlossningen med, typ gånger 100 hehe. Åh ja är så himla nyfiken på hur du upplevde förlossningen, du kanske till och med kan peppa en :) Dröj inte för länge med inlägget hihi ;)
mittangsull.blogg.se

2015-02-28 @ 15:47:13
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?