Vecka 35 (34+0)

 
Om fem veckor går jag in i vecka 40!! Alltså förstå, bara fem veckor tills dess! Jag tycker det går väldigt fort mellan onsdagarna och det känns ju mer och mer både mentalt och fysiskt ju närmre vi kommer. Ja jag börjar känna en oro inför förlossningen. Ibland på kvällarna kan tanken bara slå mig att "tänk om det skulle ske nu" och så känner jag en liten panik känsla i bröstet. Jag är nog lite rädd för det mesta, rädd att tappa kontrollen över mig själv, att jag ska hamna i någon slags panik, rädd för att vi inte ska bli mottagen på bästa sätt på bb, rädd för hela situationen, smärtan, undersökningar, de olika värknings faserna o.s.v. och sedan känner man ju att SHIT vi ska få en bebis!! Även om man inte vill något hellre än att få ut bebben så känner jag ändå en slags nervositet över det. Ja mentalt känner jag mer och mer inför förlossningen, ju mer veckorna går framåt, men jag läser som sagt boken föda utan rädsla och jag tycker det är kanonbra, fast hur mycket kommer man tänka på den när det är dags liksom? Jag hoppas ändå att jag har en annan inställning och tanke till förlossningen som boken vill framföra när det väl är dags.
 
Fysiskt känns det absolut mer. Ibland tror jag ungen ska trycka sig ut genom magen på mig. Att en sån liten person kan vara så stark ändå? Magen känns trång och för liten, trycken från armar och ben blir kraftigare. Haha ibland har jag faktiskt tyckt att det varit lite otäckt, helt plötsligt kan jag känna ett hårt tryck på magen, jag tar då handen under tröjan och möts av en hård stor bula som står rätt ut. Det är verkligen en lustig känsla, för det blir så extremt tydligt med ett rejäl tryck utåt på det viset, så är det ju väldigt ofta nu mer ^^  Och detta med att man känner hårda bulor här och där har det ju varit i flera veckor såklart, men ju längre fram man går i graviditeten desto hårdare, tydligare, större och kraftigare blir det ju. 
 
Ja är mer kissnödig. Jag tycker att så fort man suttit på toa och kliver upp så känner man sig kissnödig igen. Ibland är det verkligen hemskt när liten trycker mot blåsan, då får man knipa kan jag säga om man skulle sitta i bilen eller på ett annat "olämpligt" ställe. Annars känns allt som vanligt, har fortfarande inte ont i ryggen eller någon annanstans. Det är dock svårare att böja sig ner/fram, det är ju rena helvetet om man tappar något på golvet (vilket jag gör typ jämt känns det som) Ila till där nere kan det göra till och från, men det är ju inte heller något nytt :) Ja mår helt enkelt bra med andra ord. Mentalt med, mycket piggare och gladare. 
 
 
 





Kommentarer
Tove

Din mage är så fin! :)

Svar: Tack Tove :) Man kommer sakna mysmagen lite, eller vad säger du? :)
mittangsull.blogg.se

2015-02-19 @ 08:25:24
URL: http://larssontove.blogg.se



Titti

Snart så kommer hon! Eller han,men jag gissar ju på en tjej!

Svar: Hih, ja du är en av dom få som tror tjej ^^
mittangsull.blogg.se

2015-02-23 @ 07:24:11
URL: http://livetpavischan.blogg.se



livetpavischan.blogg.se

Men jag har rätt!! (Hoppas jag 😜)

Svar: Haha ja vi får se, inte långt kvar nu ;) Går du på känsla eller magens utseende?
mittangsull.blogg.se

2015-03-01 @ 06:28:47
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



livetpavischan.blogg.se

Känns som en tjej... Åsså tycker jag det ska bli en tjej ;)

Svar: Hihi ja vi får se ;) För mig spelar ingen roll, bara jag får ett helt och friskt barn i famnen :)
mittangsull.blogg.se

2015-03-04 @ 16:16:41
URL: http://livetpavischan.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?