Rutinkontroll

Var hos BM idag för runtinkontroll. Allt såg bra ut även om jag tyckte att vi kanske inte gjorde så mycket, men bebisens hjärta lät perfekt, bra blodtryck och magen växer som den ska. Bebisen hade halvt fixerat sig och det kan jag tänka mig med tanke på vad det har iiiiilat där nere den sista tiden, huuh, och det gjorde faktiskt ont när barnmorskan kände kring bebisens huvud. Jag känner ju av foglossningen nu hela dagarna, det gör väl inte ont men det är liksom ömt vid blygdbenet, så nu märks det att vi börjar närma oss <3 Hade inte struma heller, så imorgon ska jag på läkarbesök och göra en EKG undersökning. Jag har extrem hög puls och darrningar emellanåt, och eftersom det inte var struma så får vi kolla om det finns andra orsaker till de snabba hjärtslagen. 
 
Pratade sedan lite allmänt om förlossningen och vad som sker på bb också, men har bokat ett nytt besök på två timmar till nästa rutinkoll så vi hinner surra på massor om det vi funderar över och behöver få veta. Ska skriva ett förlossningsbrev till nästa gång, någon som har tips eller en mall vad man ska skriva?
 
 





Kommentarer
Agnetha

ja googla förlossningsbrev. Man ska skriva så lite som möjligt och få med det viktigaste så budskapet når fram.

Svar: Ja jag har kollat på en "mall" nu så ja ska sätta mig och skriva, det är ju frivilligt men jag känner nog att jag vill skriva ett brev, det känns tryggt.
mittangsull.blogg.se

2015-02-24 @ 19:37:10



Agnetha

och vad bra att allt såg bra ur förresten! <3 Så jäkla spännande nu ju!! :-D

Svar: Jaaaa, men förlossningen Agnetha, hjälp :O!!
mittangsull.blogg.se

2015-02-24 @ 19:38:04




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?