Påsk

Ingen bebis än, däremot är den lille otroligt livlig. Det sägs ju att det ska bli lugnare i magen ju större bebisen blir med tanke på att utrymmet blir mindre. Jag måste säga att de senaste dagarna har den här lilla fisen varit otroligt rörlig, känns som att magen ska spricka, så jag får nog säga att det har varit tvärtom här, mycket livligare än vanligt. 
 
Dock är bebisen väldigt lugn om nätterna, jag vaknar aldrig av några rörelser vilket är skönt för jag sover ändå så pass dåligt annars. Kanske blir det en bebis som kommer sova om nätterna? Man tror ju att bebisens karaktär i magen kan stämma överrens med hur h*n är sedan utanför magen. Kunde ju hoppas för då blir det ju rätt lugna nätter med tanke på hur det är nu. 
 
Nu nalkas påsk och det blir premiär för grillning ikväll. Gud så gott! Annars blir det lugn för mig. Tog en promenad nyss och nu är jag halvt död. Hoppas ni får en mysig påskhelg!
 
 
 
 





Kommentarer
Anonym

Det stämde bra med båda mina iallafall, angående dygnsrytmen! Jag tänker på dig ofta, gick över åtta dygn med Li. Säregen väntan! Kram! /Agnetha

Svar: Okej vad intressant :) Du är gullig du Agnetha. Jag tänker på dig nu och då jag med, och om inte så påminner min nyckelring på bilnyckeln om dig ganska mycket, finaste nyckelringen <3
mittangsull.blogg.se

2015-04-03 @ 13:46:50



Tove

Min bebis var alltid lugn på natten också och så har det fortsatt utanför magen med! :) Han äter ju men sover riktigt bra däremellan vilket ju är toppen :) Så hoppas!

2015-04-05 @ 09:13:26
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?