Vill ha!

Något som jag tittar lite extra på just nu :) Barnvagn Emmaljunga Edge, Bilbarnstol Besafe izi go, Åkpåse i päls, Spjälsäng och skötbord från Ikea. Allt kan ändras med tiden men just dessa faller mig i smaken och i det praktiska.
 
 





Kommentarer
Agnetha

Ni vill nog ha en vagn med större hjul, inte swiwel, om du vill promenera på grusvägar och i snö. :-p
och: bas till babyskyddet annars blir du galen! ;-P

Svar: Ja ja absolut, chassit på bilden är inte det vi ska ta då, man kan byta chassi med bättre däck mer ämnat för värre terräng :) Vi har redan fått en massa hjälp om hur man ska välja vagn och den där verkar passa oss bäst praktiskt :) bas till babyskydd? Du menar det som sitter fast i bilen?
mittangsull.blogg.se

2014-10-22 @ 20:31:49



Agnetha

Phu vad bra för jag är egentligen helt rudis på barnvagnar, men den lilla däck-detaljen har jag koll på! ;-D och ja precis den delen som
sitter fast i bilen. :)
En annan barnvagnsgrej.... köp begagnat... :-o de tappar så sjukr mycket i pris- räcker med att betala i butik så är halva värdet borta. Folk säljer ofta vagnar som de knappt använt.... fast e .... *host* det kan ju vara en bra investering om det blir fler barn... ;))

Svar: Ja bas finns till bilbarnstolen :) Neeeej inge begagnat, usch ;) haha ne men ja pallar inte begagnade saker, lite utav en fobi, det blir nytt nytt och fler barn blir det garanterat ;)
mittangsull.blogg.se

2014-10-23 @ 00:29:21



Ida Klausner

Tips! Babyskydd som du kan klicka på vagnen, asbra om bebisen somnar i bilen och inte vill lyfta över den till annan vagn och kanske väcka den (travel system). Samt bas till babyskyddet, underlättar väldigt mycket. :) Lycka till i barnvagns och andra grejer djungeln!

Svar: Babyskydd som man kan klicka på vagnen? Kan du visa :)? Bas till babyskyddet är inräknat ;) Ja det verkar vara en ända djungel men bebis ska ha det bästa så ja får se till att vara väldigt påläst ^^ Tack för tipsen det mottages med glädje :)!
mittangsull.blogg.se

2014-10-23 @ 07:06:14
URL: http://idaklausner.blogg.se



Ida Klausner

sv: Här kan du läsa om babyskyddadapter till Emmaljunga vagnar: http://www.emmaljunga.se/tillbehor/travel-system-adaptor/. Den är för babyskyddet First Class0+base bilstolen, men det stod att de hade adaptar för andra babyskydd också, ifall du gärna vill ha Besafe izi go så kan du ju höra om de har de :)

Svar: Åh tack! Kanon! Låter inte alls fel, alltid toppen när mer erfarna kan ge goda tips :)
mittangsull.blogg.se

2014-10-23 @ 11:58:00
URL: http://idaklausner.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?