Lyssnat på bebis <3

Idag var vi hos barnmorskan. Tog lite prover som visade att mitt järnvärde låg på 118 så nu har jag fått köpt mig järntabletter Niferex. Blodsockret såg bra ut och min vikt, ja den var oförändrad haha vilket jag var besviken på, haha första gången man önskar gå upp i vikt kan jag säga ^^ Nej enligt barnmorskan var det normalt och jag skulle  vara glad att jag inte gått upp i vikt än, det kommer sen. Hon kände även på magen där livmodern växt till sig upp vid naveln.
 
Det bästa av allt var ändå att få lyssna på bebisen, åh det var så roligt!! Jag fick höra hur hjärtat slog på och även alla sparkar bebis hade för sig, barnmorskan skrattade varje gång för det var full rulle i magen, det var riktigt roligt att höra, vilket liv den lille har för sig där inne <3 Vi filmade faktiskt detta så jag kunde gå tillbaka och lyssna hemma :) Jag vet inte om jag vill lägga ut den filmen på bloggen dock, har inte bestämt mig än men känns som att man vill ha nååågot för sig själv. En bild kan jag dock bjuda på.
 
Nu är UL bokad så den 5 november ska vi få titta på vår lilla skrutt, herregud vad jag längtar, gud så mysigt! Kan bebis komma ut nuuu? :) Aaah ja det här kan jag leva lite på, älskade lilla bebi!
 
 





Kommentarer
Tove

Åh, vad roligt! Nu vet du vilken himlans aktivitet det är där inne! :) Vilken vecka är du i nu?

Svar: Haha ja det var väldans vad bebi sparkade och hade sig <3 Jag är inne i vecka 17, går in i vecka 18 på lördag :)
mittangsull.blogg.se

2014-10-22 @ 14:52:11
URL: http://larssontove.blogg.se



Agnetha

Åh så mysigt!!!! Roligt! <3 Skönt med vikten också, jag gick upp mot slutet med båda mina. Sen gick jag upp desto mer när jag slutade amma? haha ;)
Fint att filma, jag tänkte aldrig på det, fast såna saker betyder nästan mindre när barnet väl är "ute".... men minnen är fint!
Femte november! Snaaaart!! :-D

Du verkar må bra nu Linda? <3 :)

Svar: Alla små minnen är viktiga att spara, ännu roligare att visa sitt barn i framtiden :) Vi ska filma ultraljudet också :) Ja psykiskt mår ja bra men fysiskt är det lite sämre med då ja har ont i huvudet igen dygnet runt, har haft det i över en månads tid nu...
mittangsull.blogg.se

2014-10-22 @ 20:35:05



Agnetha

Jag var så nervös på UL, kommer ihåg att jag funderade på att fota men det blev liksom stopp när BM började förklara allt vad hon tittade på. Men lättare att få ihop det om man planerar innan! ;)
Tråkigt med huvudvärken. :( en i min mammagrupp hade konstant huvudvärk hela graviditeten. hoppas du slipper det. <3

Svar: Haha ja jag kan tänka mig det, nu är det Martin som får filma, jag kommer vara fastklistrad på skärmen och spetsa öronen till max ^^ Martin är så cool han så han får göra det där :) Ja huvudvärken är inte pga graviditeten (tyvärr) utan det är det som jag haft besvär med i 7 år och nu har den kommit tillbaka med en fetsmäll, den går alltså inte över.. så ja har varit o sökt hjälp, en skallröntgen skall göras efter ja fått bebis, så ska ja få remiss till nevrolog eller hur de stavas, o snart ska ja till sjukgymnast. O värre bettskena ska ja få också..suck det är jobbigt med huvudet det är det :(
mittangsull.blogg.se

2014-10-23 @ 00:32:09



Erika Pettersson

Va roligt o mysigt! :D

Svar: JAAAA <3 Hih ska bli så kul på ultraljudet med <3
mittangsull.blogg.se

2014-10-23 @ 08:13:04
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/



lina

Härligt att få lyssna på lilla hjärtat <3 Och första UL är ju bara helt otroligt häftigt!! Hur mår du nu?

Svar: Ja det ska bli såå intressant på UL :) Jag mår bra om du menar kring graviditeten, känner inte av den alls, däremot har jag andra kroppsliga problem som inte har med graviditeten att göra och som är en plåga varje dag. Jag hoppas få bukt med det. Hur går det med twinsen då ;)? Det måste ju vara fullt ös medvetlös i magen när de är två? Vet ni könen?
mittangsull.blogg.se

2014-10-24 @ 09:26:04



lina

Hoppas du får bukt med de andra grejerna!! Vet att du skrev om huvudvärk förut, jobbigt! :/

Twinsen mår bra, de gör sig påminda varje dag och magen den växer. Är i v. 28 nu så det börjar bli jobbigt att ta på sig skorna och att vända sig om i sängen på natten, hihi. Och kissar gör jag för jämnan, haha. Annars mår jag bra. Mitt uppe i en flytt så det är lite stressigt och rörigt i tillvaron, men men. Det ordnar sig :) Det är två små pojkar har vi fått veta :)

Svar: Ja jisses de må ju vara värsta fotbollsmatchen i din mage ;) Och speciellt när det är två pojkar hoho :) Tänk vad nära du är nu att hålla i dina pojkar, herregud <3
mittangsull.blogg.se

2014-10-27 @ 10:58:28




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?