Helt otroligt..

Det är helt otroligt att jag har en liten bebis i magen, om jag nu har det för jag är ju så fram och tillbaka och tror ibland att det inte finns något där inne, med tanke på att jag känner mig så himla ogravid, guuud vilken lättnad det kommer bli efter ultraljudet, ellerrr?? Om bebis finns och om bebis är frisk och mår bra under ultraljudsundersökningen DÅ kan jag få börja slappa av lite. Är lite trött på mig själv och mitt fjoll. Det går faktiskt åt en hel del energi på allt det här nojandet hela tiden, ska bli skönt att få släppa lite på det. Nästa onsdag ska vi däremot lyssna på bebis hjärtljud hos barnmorskan <3 det kommer bli jättespännande, längtar så! Förstå vilken känsla att få bära ett barn och få vänta på sin lilla guldklimp, herregud vad jag längtar, kan inte tänka mig något annat liv just nu. ÄNTLIGEN är det min tur, som jag väntat!!
 
Kommande lördag går vi in i vecka 17 och då ska bebis vara såhär utvecklad:
 
 
Bilden är tagen av Lennart Nilsson på ett riktigt foster i vecka 17.





Kommentarer
Tove

Skönt att ultraljudet närmar sig! Jag tyckte också att en stor oro släppte då och sedan dess har jag känt mig förvånansvärt lugn vilket såklart är skönt. För precis som du skriver, det tar mycket energi att oroa sig för alla möjliga saker :)

Svar: Ja jag hoppas man blir lugnare iaf :) Det är precis som min vän sa: Hela graviditeten och bebis tiden är en ända stor oro.. trodde inte man skulle vara såhär nojig :P
mittangsull.blogg.se

2014-10-15 @ 09:25:06
URL: http://larssontove.blogg.se



Tove

Så är det verkligen! Så fort en oro börjar avta så kommer en ny, lite samma som med krämporna! Och oron lär ju inte försvinna bara för att bebisen kommer ut i världen heller… Men det är väl vår nya verklighet, helt enkelt :)

Svar: Haha ja det är väl det, nu ska man väl få förståelse kring sina egna föräldrars oro ;) Jag kommer vakta vår baby som en tiger, helst skulle jag vilja ha vallgrav med tio schäfrar omkring bebisen haha.
mittangsull.blogg.se

2014-10-20 @ 09:50:44
URL: http://larssontove.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?