Hon blir bara finare och finare!

Det är riktigt intressant och roligt att se hur Kaeras rörelsemönster blir finare och finare ju mer hon växer på sig, hon är riktigt flott att titta på, ibland tappar jag hakan alltså! Vilken rörelse! Och fan vad snabb hon är i både trav och galopp, fräsningen min! Nu är vissa bilder halverade då ja missar henne, lite synd men tycker dom är fräna att titta på ändå :) Lite skor och muskler på den där! Ska bli sååå spännande att rida in henne, hon är ju inte bara galet flott utan har ett sådant himla fint huvud också, hon är så trevlig och så urgo, jag fick verkligen tag på en häst med allt :)
 
 
 





Kommentarer
erica

Håller med dig hob är väldigt flott.. solis rör sig fortfarande markbundet och kort.. han är riden med boots dom sista två veckorna men tror jah ska köra utan ändå.. han har ju fin takt ändå så tror inte jag har någon anledning att ha dem och aktionen dömer dom ju inte heller så :-)

Svar: Jo aktionen dömer dom väl :) Bara det att den inte fokuseras så långt fram längre, . Men ja menar är dom inte van att gå med vikter så kan det hellre gå åt ena hålet. Så kör utan du :)
mittangsull.blogg.se

2014-05-03 @ 22:32:15
URL: http://isbrudarna.se



Ida

Satan så fin!! Tror jag kommer och snor henne ;)

Svar: Haha du skulle bara våga ;) ;)
mittangsull.blogg.se

2014-05-03 @ 22:59:44
URL: http://www.idasisisar.blogg.se



matilda

omg vad fin

Svar: Ja mammas finis <3
mittangsull.blogg.se

2014-05-04 @ 01:35:20
URL: http://islandshest.blogg.se



Karin

Jättefin!!! :)

Svar: Ja visst är hon <3
mittangsull.blogg.se

2014-05-04 @ 09:48:40
URL: http://karinstarkenberg.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?