Meitill frá Kjarnholtum - Bildbomb

Gaah! Jag fann fler bilder på Kaeras pappa Meitill frá Kjarnholtum på kvarnbackas facebook sida. Att jag inte varit in dit och tittat tidigare?? Han är så himla flott Meitill!! Och tydligen ska han ha varit en gudomligt snäll hingst. Jag hoppas Kaera fått ärva hans bästa sida :) Hon är en av Meitills sista avkommor. Bilderna har jag alltså lånat av Kvarnbacka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ska bli spännande hur Kaera kommer utvecklas i framtiden :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
erica

Han ser snäll ut tråkigt att han dog :/ men kajra e lik honom

2014-03-31 @ 06:30:53
URL: http://solliljans.blogg.se



erica

Gillat oxå.bild.fyra min favvobild. Mima busar fan varje dag nu sedan de blev vår. Men dina springer ju jämt.häftigt :-) bjartur kan få.en jäkla trav men annars springer dom.inte så.vackert men fort.däremot..

Svar: Ja den var frän, dom springer ju så tätt ihop jämt! Coolt! Ja Så som Fifa sprang igår har jag aldrig sett henne springa, det var jävligt flott, men det är ju det som är så kul, att man via ridningen kan ändra deras rörelsemönster i hagen. Sedan busade hon och jag som aldrig förr, det var fan häftigt, jag får bara en finare relation med den hästen för varje dag som går <3Kommer aldrig glömma den kvällen ;)
mittangsull.blogg.se

2014-03-31 @ 09:27:38
URL: http://solliljans.blogg.se



Julia

Fy tusan vilken flott liten unghäst Kaera är!! Riktigt vacker, vänta du bara ska du få se vad flott hon kommer bli!
Jag måste återigen berömma dig för din fantastiska blogg och dina vackra hästar! Det är så kul att se människor som verkligen bryr sig om sina djur :)
Hoppas att du har en skitbra dag! Kram

Svar: Nemen! Haha jag blir alltid lika överraskad över såna här fina kommentarer! Tack Julia, du gjorde min kväll ännu bättre :) Ja jag älskar mina djur så det gör ont, den dagen man skiljs åt kommer bli jobbigt, ett liv utan dom är inget jag kan tänka mig, men det är ju nått alla vi djurägare kommer få vara med om tyvärr. Ja Kaera är riktigt fin, jag tror hon kan bli riktigt bra faktiskt :) Det ska bli spännande att se, hon är ju i alla fall en gudomligt trevlig och snäll häst som jag fallit för :)
mittangsull.blogg.se

2014-04-01 @ 19:48:41




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?