Mål och planer för bloggen

Ja nu har jag funderat ut lite planer på hur jag ska utveckla bloggen. Jag vill publicera mer inlägg med bilder och filmer. Bilder har det väl inte varit någon större brist på, men jag vill ge det lite mer variation. Filmer har jag visat lite nu och då, men det ska bli ännu mera sånt både kring ridning men främst kring kommunikationen/trickträning och där jag pratar om mina tankar och funderingar. Jag vill göra bloggen som jag själv skulle vilja läsa den, och det målet har jag alltid strävat efter.
 
Just det här med filmer kommer det nog (om jag håller mig för planerna) bli mycket av framöver då min plan är att jag ska lära och träna Fifa ett nytt trick varje månad ett tag framöver, det får ju ta den tid det tar såklart, men målet är att det ska ta en månads tid för varje trick (hitills har det ju tricket fastnat efter bara ett par dagar). Jag kommer filma tricken stegvis som jag sedan redigerar ihop till en hel film. Jag ska försöka förklara så gott jag kan vid varje steg i tricket som tränas. Och med trick menar jag allt inom kommunikation, man kan lika gärna kalla stretch för ett trick för det är under samma typ av metod. Det kommer bli jättespännande, främst att utmana mig själv för jag är långt ifrån expert, min häst kan, vilken häst som helst kan, men allt är ju upp till den som lär ut och tränar hästen. Jag kommer lära mig otroligt mycket, både av utmaningen i tricken men även när jag ser mig själv träna dom på film (jag som inte gillar att se och höra mig själv, men det är bara att bita i det sura äpplet). Jag hoppas att jag kommer hålla mig vid de här planerna, det hoppas jag verkligen, men allt handlar ju om motivation. 
 
Igår började jag och Fifa med ytterligare ett nytt trick, och idag filmade vi första steget. Det här tricket innebär nog ganska många steg, så det kan ta sin tid. Vi får se vad jag lyckas med, lyckas jag med halva eller hela, det återstår att se, men att nå varje steg är ändå ett sätt att lyckas. Varje trick blir en hemlighet tills videon publiceras, det ska ju vara lite spännande emellanåt ;) Jag tycker iaf att det ska bli helroligt sen om någon annan tycker det är väl bara ett plus i kanten!
 
Jag och Fifa, juli 2011, här tränar jag henne till spansk skritt för första gången.
 
 
 
 





Kommentarer
erica

Jag började träna bjartur att buga igår hiho :)

Svar: kul;)
mittangsull.blogg.se

2014-03-26 @ 14:10:08
URL: http://solliljans.blogg.se



erica

Nja för hästfolk är det nog vardagsmat men jag tyckte ändå det var ett roligt nr haha.. tilltalade mig hihi :)

2014-03-26 @ 17:58:51
URL: http://solliljans.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?