Tuttarna

Trevligt ämne, haha nja, tuttar är överskattat ^^ Däremot så såg min sambo framemot att tuttarna skulle bli som meloner under graviditeten, haha och om jag säger såhär - de har inte förändrats ett dugg. Jag ser då ingen storleksskillnad alls och jag vet inte om jag vill ha nå större heller. Fasen jag är nöjd med de tuttar jag har, de är inga att skryta om men det hänger då inte heller. Fasta och lagomt stora, inga som är i vägen och inga som inte syns heller. Stora tuttar är överskattat. Jag är nöjd med mina tuttar ^^, men som sagt jag tycker inte att de har förändrats alls, de ser likadana ut som innan jag blev gravid.
 
Jag tror absolut att de kommer vara hårda och spända när jag är höggravid, med tanke på all mjölk som produceras, men inte tror jag de kommer bli större i storleken. Det är samma som hos kossorna. Vissa har juver som nästan hänger i backen och man tror att de ska vara enormt mycket mjölk, men då kan en ko som har jätte små juver ha betydligt mer mjölk än den med stora juver. 
 
När vi ändå är inne på tuttsnack så har jag faktiskt börjat.. läcka? Haha ne nu tog jag i, men det klart att det kommer någon liten droppe av någon vätskeblandning emellanåt och det har väl blivit oftare nu de sista veckorna här. Och det här skriver inte jag för att folk ska få en väldigt närgången beskrivning av mina tuttar, utan jag vill memorera det som händer med min kropp under graviditeten för jag tycker det är så intressant. Sedan har jag ju varnat det här tuttinlägget genom titeln som är väldigt tydlig ;) För mig är ju allt det här naturligt, alltså det är en sak man ska kunna prata om utan att ta fram skämskudden eller tysta mun, det finns inget mer naturligare än graviditeten och det som sker runt om. En del är ju känsligare och det får man ju respektera men jag tycker bara allt är så naturligt och mänskligt så för mig blir det så lätt att tala om. Fast det är väl inget jag pratar om i närheten av svärfar direkt hahah. Nej nu får det ta slut med detta tuttinlägg, adios.
 
Jaha och en passande bild till detta inlägg??? Tänkte inte direkt öppna mig allt för mycket genom att visa mina småtissar, så det får bli ett juver.
 
 
 





Kommentarer
Annica

Jag läckte mjölk under flera månader under graviditeten. Blev tvungen använda amningskupor för att inte blöta ner mina tröjor. Tuttarna blev aningens större men nu sex dagar efter förlossning har de ökat två kupstorlekar. Inte alls bekvämt.

Svar: Åh!! Ja misstänkte väl det haha, gud grattis vad härligt, fasen nu längtar man ju ännu mer efter sin liten!! <3 Hur gick förlossningen??
mittangsull.blogg.se

2014-12-16 @ 20:57:10
URL: http://annicajaktlund.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?