Giiissaaa vaaaad!!

Hon var SÅHÄR duktig! Fasen vilken liten stjärna och jag satt och log som ett fån hela tiden. Meningen var att jag bara skulle hänga över henne idag medans Martin gick lite, men vi båda tyckte hon verkade så oberörd och lugn så jag satte mig faktiskt upp. Och känslan, att sitta på sin häst för första gången, wow, fränt! Haha jag sa upprepande gånger "jag rider henne för första gången, jag rider min häst!!" haha, fyfan vad ful jag var men det bjuder jag på för det är av ren glädje!
 
 
 
 
 
Nämnde jag att hon inte brydde sig ett tjota? Klappade överallt och tusentusen beröm. Aja smällarna kommer nog sedan heheheh ;)





Kommentarer
erica

Förestår känslan det måste kännas overkligt men fantastiskt! Äh de behöver inte komma bakslag hon verkar ta det mesta med ro så det ska nog gå fint i fortsättningen med :-) ni är så himla fina och duktiga .. jättefina bilder!! Bra jobbat massa tummar upp!!

Svar: Ja vi får se vad som händer, det är ruskigt roligt iaf, nu blir det små små turer i lugna tempon, lära stanna, fram och typ svänga, sedan ställs hon av en låååååång period. Ska lära henne kyssa stigbygeln också och lite mer träning från marken :) Men det blir inte så mycket än så, det räcker :)
mittangsull.blogg.se

2014-08-05 @ 15:09:32
URL: http://isbrudarna.se



Jennifer

Förstår du nu varför det är så underbart att hålla på med dom från "start" ;)
Man ska alltid vara förberedd på bakslag och det är inget konstigt om dom dyker upp. Men njut så länge det varar och gå inte och vänta på att det ska vända. För som Erica skrev så är det inte säkert att det kommer några! Titta på Chanel som varit hur snäll som helst sedan första början. Visst kan det komma glädjesprång osv så man kanske råkar åka i backen. Men jobbar man som vi gör med våra hästar från början så brukar man inte behöva utsättas för allt för svåra tester i framtiden heller! =) Spännande med fortsättning följer!!! ;)

Svar: Ja jag har alltid fått hästar från start ;) Men jag hade inte tyckt det varit roligt om jag inte skulle behålla dom :) Vi får se vad som händer framöver, jag skulle tro att det kan komma lite glädjesprång i högre tempo,o andra sidan ska vi inte göra så höga tempon heller hehe. Det känns iaf jätte jättebra och jätte jättekul!!! När ska du börja med Gumpy?
mittangsull.blogg.se

2014-08-05 @ 21:08:32



Agnetha

Jag tror du blev lurad när du köpte henne. Det är
ett gammalt ök egentligen! ;-))
GRATTIS!! Lyssna alltid på din magkänsla Linda för du verkar ha en ruskigt bra sån!

Svar: Haha tror nästan jag med ;)! Ja jag har lärt mig genom åren att det är den man ska gå efter först :) Och hitills verkar det ju gå bra
mittangsull.blogg.se

2014-08-05 @ 21:47:09



Jennifer

Ja men med "start" så menar jag "bäbisar" ;) Glädjeskutt får man räkna med men det är ju inga dumheter egentligen =) Själv tycker jag ju det är roligt att se förändringen som blir under den tid man har dom även om man inte har dom kvar. Den respons och det beröm man fått för sitt jobb utav nya ägare är också kul och ett svar på att man kanske gör något rätt under sin tid med dom =) Att kunna låta ett litet barn hitta sin drömponny och veta att det var möjligt pga det jobb jag lagt ner så känns det väldigt bra! =)

Gumpy är ju redan insutten ;) Och skrittad liten bit med din hjälp! ;) Så det ska väl börjas lite smått om några månader. Sedan vintervila med bara lite träning ibland och sedan blir det lite mer allvar mot vår/sommarkanten nästa år =)

Han var och löshoppade för första gången här om dagen och det gick jättebra. Hindren var inge farliga men han undersökte dom så han hoppade så gott som stillastående istället för att galoppera över =) Sedan förstod han inte varför det stod fullt med folk med piskor och försökte driva fram honom för han lunktravade mest förbi alla hela tiden ;) Men jag fick höra att jag hade en otroligt avslappnad och cool 2åring trots att det stod fullt med folk, hinder, hinderstöd och avspärrningsband fulla ridhuset. ;)

Svar: Haha med min hjälp? Hmm ne det har jag nog inget minne av:)?
mittangsull.blogg.se

2014-08-06 @ 18:07:39




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?