Yes!

Drog till plan ikväll för att kämpa lite till med min häst. Gårdagens pass gick sådär, hon har ett tag legat i handen, sänkt ryggen och har inte riktigt lyssnat. Dock fick jag lite tips av Lina som jag tog med mig till kvällens pass. Jag må säga att det gick tio gånger bättre idag. Yes! Vi fick traggla på mycket i skritten ett tag, flytta flytta, böja, krama ge efter, driv, fram o.s.v. Hon blev mjukare och mjukare allteftersom och började lyfta ryggen och arbeta igenom kroppen. Så tog jag till tölten vilket jag tyckte var en del travtaktig från början, men fokus var att hon skulle lyssna, släppa och lyfta ryggen, tillslut var hon kalasduktig och började ta in rätt takt dessutom.
 
Övergick sedan till traven soooooom förvånade mig en hel del, oj vad fin den var i första övergången! Vänster varv är heeelt klart finast, höger då slängde hon bara fram den i fyrtakt, jisses, dock var jag lite lurig och försökte slingra in vänsterns braiga trav till höger vilket funkade, hon gungade fint på steget och höjde ryggen, duktiga tjejen det trodde jag aldrig efter den jobbiga tid vi haft, traven som är svårast, det är ju inte förren idag hon börjat ge med sig. Hemskt roligt. Tog och plaskade i sjön på vägen hem vilket uppskattades återigen av Fialotta, därefter fick hon äta grönt gräs som växte vid sidan av vägen.
 
Imorgon ska jag träna för Lina innan hon sticker på "tävlingsmaraton" Ska bli riktigt roligt längtar som fasen, tror det kan gå riktigt bra faktiskt, har jag på lur ;) Och ni.. ridsuget har verkligen kommit tillbaka, men ÄNTLIGEN!
 
Min finaste från idag, ny grimma och allt, se så mörk hon blivit, sötnosan. Hemskt kul för nu är det så lätt att ställa upp henne, nemas problemas har måååånga fina uppställningsbilder. Gumman,mamma stolt!
 
 
 





Kommentarer
Erica

Skitfin grimma!! Försökte ringa dej förut ang stranden.. Vi får INTE rida där längre blev tillsagd av gubben idag eftersom nån skitit på stranden utan att ta reda på det. Han var där för att städa upp de.. du kan ju ringa när du får tid.

Svar: Jag ska ta och gå dit och prata med honom tror jag och tala om som de är
mittangsull.blogg.se

2013-05-07 @ 23:21:00




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?