Ut ut uteritt

Idag tog vi en uteritt för en gångs skull, tror jag måste släppa arbetet på plan lite, har blivit alldeles för mycket sådant. Elmo fick hänga på, jag märker att Fifa verkligen uppskattar det, hon blir så mycket mer framåt och gladare, riktigt kul faktiskt, Elmo däremot uppskattar nog inte Fifas sällskap, men få bara gilla läget.
 
Hon gick på fint idag men ligger i handen fortfarande den lilla spjuvern och har svårare att komma fram, eller svårt och svårt jag tror hon är riktigt tjurig faktiskt, vet inte vad som har hänt med damen (Det är bland annat detta vi bråkat som fasen med de senaste passen). Jag får fram henne och så tillbaka, fram och tillbaka.. om hon bara kunde ligga där framme hela tiden, jag känner mig så jädra tjatig på henne och får aldrig vara stilla med mina hjälper och bara åka.
 
Men men trots detta så rörde hon sig faktiskt väldigt fint, tog lite busgalopp också, var länge sen, blir nog en uteritt imorgon också, var riktigt roligt. Hade hon bara släppt så hade det varit PERFEKT. Vägen hem började hon ge med sig, låg inte lika på handen längre och var framme i längre perioder, tack för det :) Så idag har vi INTE bråkat, härligt!
 
P.s Tyglarna var alldeles för korta enligt mig, jag får nog skaffa T2 tyglar för att vara nöjd, så någon som vill köpa ett par nya Fakur biothane tyglar hojta till! Riiiktigt bekväma iaf!
 





Kommentarer
caroline

Var med och tävla om ett par valfria fakur tyglar hos oss :)

http://raggsockornas.blogg.se/2013/march/bloggtavling.html

2013-03-16 @ 16:31:07
URL: http://raggsockornas.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?