Jennifer/ lång och låg

Idag drog jag en sväng till min Jennifer, det var på tiden haha. Underbart solväder, vi var ute hos hästarna mest hela tiden hih, om vi då inte åt godaste varmkorv med bröd mmm yummie! Jag passade på att fota skruttarna lite men det var inte lätt inte, massor med trä och "sly" ivägen för busfröna som drog järnet runt hagen. Tack för det trevliga sällskapet Lindqvist ;)
 
 
Efter detta tog jag en uteritt med fröken Fifan. Jag som är så FÖR variation och jag tycker det finns inte så mycket att variera med på vintern, så jag jag bestämde mig för att endast rida lång och låg idag i alla gångarter, så lång och låg hon bara kunde. I skritten strävade vi efter med nosen i backen och även så i traven. Hon är verkligen jätteduktig. Jag rider ju Fifan lång och låg vid varje ridtillfälle men jag kräver inte alltid nosen nästan nuddandes i backen och sedan rider jag inte lång och låg genom hela passet utan bara som uppvärmning. Galoppen var lite svårare, det kunde bli flack men fattningarna och de första stegen var kalasfina.
 
I tölten dock rider jag sällan lång och låg nu mer men idag var det dags, hon var kalasduktig. Ibland ville hon ner i trav men jag var snabb med korrigeringen. Hemskt roligt med en häst som funnit balansen och styrkan som kan gå i gångarterna i olika "former" ja menar den långa låga formen hon hade idag i tölten är mer mot "travform" eller hur jag ska kalla det, men hon höll tölten kalasfint ändå, för att jag sagt att nu är det tölt oavsett hur formen är. Min fina fina häst det är så roligt för hon rör sig genom hela kroppen alltså, superduperlös och fin, aaah suck :)
 
Lång och låg tölt, haha knasig bild för egentligen skulle jag upp i galopp här minns jag men snuttan ville bara tölta på för det var så skojigt ;)
 





Kommentarer
Erika

Låter som en mysig dag :)

2013-03-24 @ 18:36:32
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Julia

Haha sådär kan Stelpa också gör. Tölten kan vara väldigt halvdan tills man ber om en annan gångart, då j*vlar går det :P
Sv: Jo tölten har det blivit skillnad på sen lektionen. Nu har vi kommit tillbaka till den låga formen i tölten också :) Den tredje bilden är min favorit också, det är en såndär lyckobild :D

2013-03-25 @ 08:01:28
URL: http://semtegensis.blogg.se



Elin

Fina hästar!:D

2013-03-26 @ 12:31:11
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?