Film

Här är en liten liten filmsnutt på mig och Fifa från Dilles vintertölt. Man ser tydligt i filmen när hon drar upp nacken och tappar takten, sedan rättar hon till den typ längst bort. Det är ju mitt fel inte hennes, jag är ju så jävla skitnervös att jag blir brun i byxan alltså, fatta vad min puls var skyhög här, haha varför utsätter man sig för sånt? Folk brukar ju säga att nervositeten försvinner när man väl är på banan, jo tjena eller hur, jag trodde jag skulle svimma på varje sträcka.
 
Aja. Inget märkvärdigt att visa men vad fasen, allt ska visas även om det inte går superbra;) Eller vadå det gick inte dåligt heller, skitsamma om hon tappar takten ibland och skitsamma om hon kan bättre, hon gjorde det så bra hon kunde för sin första tävling, och för min första tävling haha, Jag kan inte vara mer än jättenöjd över henne, mamms gofia!
 
Bild från filmen
 
 
Här kommer filmen på vår allra första tävling:
(Erica och Svala först)
 





Kommentarer
Tova

Har så dålig koll på hur det ska se ut med tölten.. Men tyckte det såg bra ut, fin aktion med benen. :)

2013-03-16 @ 08:51:16
URL: http://kazince.blogg.se



Agnetha

Jag tycker det ser kanonfint ut! Näe, inte perfekt men med tanke på att det är första gången och att du är så nervös så ser det jättefint ut. hon dansar på tycker jag och jobbar!

2013-03-16 @ 15:46:30
URL: http://www.agnethagothe.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?