Update

Lina träningen gick sååå bra. Jag var mer fokuserad och mer mottaglig än förra gången. Lina tyckte direkt att det såg mer harmonisk ut, tölten var det stor skillnad på och även traven, samt min ridning. Så det var roligt att jag tagit förra träningen rätt, tjohooo. Jag var supernöjd med Fifa idag åh vad kul det var. Det blir såna enorma resultat vid träningarna. Min häst är ju antingen eller, antingen går det skitdåligt eller skitbra. Vet ni jag är så glad att jag får träna för Lina, hon är helt otroligt. Fler skulle ta chansen, vad de går miste!
 
Imorgon ska jag träna för Lina igen, träna mycket på det vi gjorde idag så det sitter, upprepa upprepa. Ska bli så himla roligt, jag är jättepepp! Sedan ska jag förmodligen ha Fifa hos Lina nästa vecka, ska bli superskoj. Längtar!
 





Kommentarer
Julia

Vad roligt att det går bra! :)

Sv: Tack så mycket, du är så gullig :) Hoppas jag med på att det "bara" är en spark och att hon har ont i någon muskel, vet ju att hon har fått några kängor. Hon är ju alldeles för kaxig för att flytta på sig i tid... :P

2013-01-24 @ 18:43:01
URL: http://semtegensis.blogg.se



Julia - bildtävling på bloggen!

Kul! :D

2013-01-24 @ 19:26:01
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Agnetha

Vad kul att det går bra! :-)

2013-01-25 @ 07:53:16
URL: http://agnethag.bloggplatsen.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?