Torsdags ritt

Gick bättre idag. Red ut en helt annan väg som vi aldrig gör. Fokuserade mest på skritten och traven idag. Helt ok faktiskt :) Hon har bara lite bråttom ibland, slänger fram benen, kan vara lite fyrtaktig emellanåt men takten har helt klart blivit bättre, nu har jag börjat plocka upp henne i formen lite mer så hon inte bara dyker och bli tung, men så fort hon spänner sig eller kortar steget så ber jag henne bli lång och låg igen. Önskar hon kunde börja gunga lite mer i steget.
 
Tölten helt ok, önskar lite mer rörelse och bärighet men helt klart bättre än de senaste dagarna. Måste ta tag lite mer i traven nu känner jag, har slarvat lite med den. Jag måste dessutom träna på att beröma mer med rösten, det ger ju verkligen resultat och jag tror min häst behöver peppas lite mer det än bara eftergift.
 
Jag har dessutom märkt att täcka Fifa ger bättre effekt, skall berätta mer om det i ett annat inlägg. Jag är lite bloggtrög för tillfället, jag är verkligen som min häst, fram och tillbaka - drastiskt!
 
 
 





Kommentarer
ekka

Kanske därför ni passar bra ihop. Lika barn leka bäst

2013-01-10 @ 19:37:29



Julia

Härligt att det gick bättre idag!

2013-01-10 @ 21:56:43
URL: http://ohjuliet.blogg.se



rebecca

Ja röst och säte är nog det viktigaste..När jag filmar har jag märkt att jag pratar alldeles för mycket med hästen när jag rider haha, om man kan göra det? ;)

Vill du att jag ska skriva om något speciellt? Något tips eller du kanske undrar hur jag tänker om ett visst ämne? In på bloggen och ge förslag :D tack!

2013-01-11 @ 09:53:34
URL: http://rebmj.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?