Lina träning dag två

Woop woop. Linaträning idag igen då. Det gick bra idag också och allt lossna och gav resultat så mycket snabbare den här gången, vad härligt. Vi tränade på exakt samma sak som igår. Lite annorlunda att rida Fifa i en lite mer högre form nu, det har ju varit väldigt inriktat på lång och låg, det är verkligen en utmaning det är det och det krävs så mycket ridning från min sida. En pyyytteliiiten grej kan göra sååån stor skillnad, hon är så känslig min lilla, det är verkligen inte bara att åka.
 
Gud när jag rider såhär blir jag superfokuserad, jag skulle nog inte ens märka om ett flygplan skulle krascha. Nej jag är supernöjd med Fifan idag, vi börjar komma tillbaka mer och mer. Lina tyckte Fifa såg mycket lydigare ut nu också, och det kan jag hålla med om, jag har lagt ner mycket fokus på lydnad både från ryggen och marken. Tjooh! Imorgon ska jag rida på samma sak UTAN Lina, så vi får väl se hur det blir. Söndag får hon vila och på måndag rider jag henne till Lina, det ska bli såååå kul! :D
 
Fifa hemma hos Lina i sommras!
 





Kommentarer
Fia - med islandshästen som passion

Åh, vad roligt! :D

2013-01-25 @ 18:33:28
URL: http://meistaraverk.blogg.se



Julia - bildtävling på bloggen!

Åh, härligt!!

2013-01-25 @ 20:52:20
URL: http://ohjuliet.blogg.se



Nina Liljedahl

Vad härligt att ni kommit igång med Linaträningar igen! Det är ju mycket lättare att köra fast om ingen står på marken och hjälper till. Hoppas det går bra för er i dag med (det gör det säkert).

2013-01-26 @ 10:06:32
URL: http://stallskogalund.blogg.se



tanja

Herregud vad fina dom är i sommarpälsen!! Längtar till sommaren:). Hurre du min tjej hårar för fullt hon så jag hade nog rätt där med bvitamin;)

2013-01-27 @ 11:08:33
URL: http://fillstastallet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?