Hälsat på tjejorna!

Sedan har jag glömt att nämna tillskottet i familjen. Vi har skaffat femton små kvigor. Dock står dom inte hemma än utan de är inhyrda i en ladugård där man kan ha sina djur för stunden. Till sommaren kommer sötnosarna hem på härligt sommarbete och några skall nog betäckas dessutom :) Fast jag vill inte bekanta mig med dessa tjejer för en dag ska de till slakt och då är det likabra att inga band eller känslor har skapats, jag är alldeles för känslig. Det är ju egentligen fruktansvärt att vi bestämmer deras öde, det är hemskt jag känner faktiskt sorg i hjärtat även fast jag vet att djur måste slaktas för deras och för människans skull, men tänk här tar vi fram ett liv som vi sedan skall släcka, fick jag bestämma skulle de få leva tills de blev gamla och somna in.
 
Visst är dom underbara :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Kommentarer
Emma G

Men guuuuuu så söta! Smäller av... Någon måste du kalla för Emma, haha :D

2013-01-05 @ 23:17:15
URL: http://freyfaxi.blogg.se



Jennifer

Åhh men dessa måste du presentera mig för någon dag! =D

2013-01-06 @ 00:24:55
URL: http://wildcountrygirl.blogg.se/



Jossan

Super söta! Helt underbara! :D
Haha måste säga att jag blev lite chockad när jag såg att det var Femton kvigor ni hade skaffat! Hade väl räknat med att det skulle stå typ två ;)

Sv: Ja, jo visst har det hänt grejer man jag börjar undra om det är värt mödan.. Haha ne, men jag är lite trött på honom just för stunden och jag känner mig lite värdelös. Det känns som det är jag som töltar och inte han om du fattar vad jag menar.
Så, nja.. Ingen Fifa-style här inte, det tror jag inte ;)

2013-01-06 @ 00:27:38
URL: http://semtegensis.blogg.se



Mikaela

Fast om man äter kött är det ju trevligare att veta att djuren haft det bra:)

Söta:)

2013-01-06 @ 11:23:11
URL: http://svippostina.blogg.se



Alexandra

Föööööör söta!
Skulle aldrig klara av att ha djur som jag vet ska slaktas.. Alldeles för blödig.. :( Försöker fortfarande intala mig själv att det goda jag äter inte alls är söta kossor och nassar och små kycklingar...

Sv; Haha det var visst för lätt att lista ut.. Ja, det är hos honom jag är. :P

2013-01-06 @ 21:21:00
URL: http://alexaka.blogg.se



Saga

Jag vet precis hur det är, jag jobbar ju i Sveriges största grisproduktion. Dock har vi ju så många att man aldrig riktigt hinner bekanta sig och fästa sig för mycket. Det enda man kan göra är att göra sitt bästa att de får ett värdigt och så bra liv som möjligt och vara glad över Sveriges standarder och lagar gentemot andra EU-länder gällande djurhållning :)

2013-01-08 @ 17:30:58
URL: http://saga.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?