Guess

Gissa hur det här passet gick :)?
 
 
 
Det gick åt helvete. Jag var så förbannad på min älskade underbara sambo som hade gjort mig upprörd och då blev jag upprörd över att jag var upprörd, och när jag satte mig upp på min kära häst försökte hon bocka på stället och dra iväg bara för att hon visste hur arg jag var. Det gick blaaaaa på plan och jag visste att det skulle gå blaaa för jag var så arg inombords att det bara koka i mig. Jag var arg över den förbannade snön (jag som hatar att rida i snöväder) jag såg INGENTING, jag fick kisa och blunda. Fifa gick som en John Blunder på plan, tog inget stöd och drog inte på, det var mes mes mes, jag hade nog varit hyfsat nöjd över det här passet för några månader sedan, men när jag vet vad hon kan och hur hon har gått de senaste veckorna och så går hon så som hon gjorde idag, nu när kameran var på plats, ja då blir man besviken över det. Det fanns inget tryck i hästen. Jag borde inte ha ridit när jag var på sådant dåligt humör INNAN jag hoppade upp, men men dum som man är.
 
Tillslut sket jag i allt och red hemåt, surpuppa som man var. Jag var så arg så jag svor åt varenda bil jag såg, jag svor åt snön som fick mig att blunda hela tiden och jag svor åt gud som inte hjälpte mig. Haha jag är så omogen när jag blir så, så himla fjantig! Men när jag VÄL får någon som fotar så går det käpprätt åt helvete, såklart, whyyy?? Gosch vad arg jag var idag, ett under att hon gick som hon gick egentligen för hon borde inte ha jobbat alls med den surpuppan på ryggen. Jag var inte direkt arg på lilla Fifa, ne jag var arg på situationen helt enkelt och bara arg överlag, vaknat på fel sida och då är det olämpligt om någon retar upp mig, och det är väldigt olämpigt med dåligt väder, och det är väldigt olämpligt att ens försöka få några bra kort och var väl inte så lämpligt heller att det skulle gå så dåligt. Jag hade såna förhoppningar bara att jag äntligen skulle få några fina töltbilder och visa hennes utveckling men icke. Dumma mig. Människan är bra knäpp, känslor som vimmlar i mängder.
 
Nu efterhand ångrar man ju och skäms. Jag betedde mig jättebarnsligt, men vad ska jag göra åt saken? Jag kan inte styra över alla mina känslor jämt. Det går inte ibland tar de bara övertaget så jag tror att jag får acceptera att även mina dagar kan vara riktigt piss off ibland. Det ända jag kan vara nöjd med över idag var att jag valde att rida hem, jag kände på en gång att det inte skulle funka och efter några varv runt plan red jag iväg.. med hängläpp hahaha.





Kommentarer
Jossan

Jaja, ibland måste man ju få avreagera sig också fast du kanske bara skulle tagit en runda i skogen och lugnat ner dig lite.. ;) Men men, jag känner igen mig! Har jag bestämt mig för att jag ska träna hästen så gör jag det oavsätt vilket humör jag är på innan. inte alltid värdens bästa drag haha ;)

Sv: Ja, jag har inte pratat med någon veterinär om att han fått det så ofta än så länge man jag planerar att göra det. Tror jag ska göra det imorgon när jag är hemma. Men bra är det ju inte.. :(

2013-01-03 @ 15:45:08
URL: http://semtegensis.blogg.se



Anna

Känner igen det där! Det går aldrig bra när man är på dåligt humör, sen skämms man alltid efteråt. :(

Skulle min blogg kanske få stå med på din fina blogglista? :) vore kul

2013-01-03 @ 15:53:39
URL: http://kyngala.blogg.se



Erika

Så kan jag med bli ibland.
Sjukt sur och gnällig o allt.
Men såna dagar måste man ju få ha oxå.

Du kan säkert få någon o fota någon annan gång med. :)

2013-01-03 @ 21:22:19
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Agnetha

Å vad tokigt när det blir så där. Å vad jag känner igen mig... Du är modig och cool som står upp för det och skriver om det tycker jag. Jag tror vi alla varit i den situationen någon gång.

2013-01-04 @ 12:07:18
URL: http://agnetha.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?