Framsteg för traven!

Lina träningen gick så jävla bra. Fan Nu börjar det hända något med traven alltså, det är så roligt att det spiiir i kroppen. Den börjar bli riktigt fin nu. Fram till nu har vi under snart ett år fokuserat på Fifa istället för mig, fokuserat på att hon ska hålla gångarterna, stärka och balansera upp dom. Nu har hon blivit så pass stark att vi ÄNTLIGEN kan fokusera mer på mig, var händerna ska vara, sitsen o.s.v. DET var inte lätt när man har ridit på ett visst sätt en tid. Jag måste börja ta ner mina händer och fram med dom mot manken. Antingen så lägger jag händerna på mina knän, eller så är dom högt uppe eller åt sidan, kors och tvärs, speciellt i traven.
 
Tillslut hade jag mina händer i rätt position, satt för en gångs skull stilla och kunde rida min häst. Hon höll traven liiiika fint och jämnt på volten medans matte mixtra med händerna fram och tillbaka. DET har inte gått förut och jag är så jädrans glad, jag är så glad att det händer något vid varje träningspass, vi går framåt och det känns så underbart. Tölten har hon tydligen vänt.. IGEN.. förra veckan hade hon lättare för tölten i vänster varv, nu är höger bättre.
 
Solen strålade, jag hade underbar musik i mina öron, Fifa var posetiv och glad. Vi galopperade i världens lycka hemåt och hon höll galoppen så rent och fin även när det sluttade lite nerför. Min prinsessa, det här var en lyckans dag, det behövde jag, tack skrutt.
 
Inte världens lyckade ridbild precis men GOSCH vad söt hon är!
(Ej från idag)
 





Kommentarer
Frida

Vad roligt att det går framåt för en igen :) Det är svårt att inse att man göra massor med fel själv, men när man väl inser det och skärper till sig blir allt så mycket lättare.

2013-02-08 @ 19:01:09
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Agnetha

Å vad h ä r l i g t!!! vad duktig du är Linda! Njuuuuut ... jag blir så inspirerad och inte så lite avundsjuk... ;) kram!

2013-02-08 @ 19:12:19
URL: http://agnethag.bloggplatsen.se/



Jennifer

SV: Ja men det var ju det jag menade med att vi kanske skulle ha fotat på fredag =P Men blev så mycket annat som skulle göras idag så blev tyvärr inte. Men vi hinner med fler gånger, har vi tur har vi många soliga vårdagar att njuta utav framöver! =)

2013-02-08 @ 20:54:12



Julia

Verkligen kul att det går så bra för er nu!!

2013-02-08 @ 23:29:34
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?