Wiiieee back on track!

Woow. Ja menar.. woooow. Min häst är så ball! Åh min skruttefiseliselis! Jädrar vad fiiiint hon gick idag, ooooh usch ne jag vågar inte hålla på det här rätt som det är vänder det men jädrar vad hon töltade och travade fint idag, skritten var heller inget att klaga på, mmmm. 
 
Red ut idag och hade Elmo på släp, red en kortis, kände inte alls för att träna på plan, trist väder och lite halvslö men rida ska jag. Dockan kändes postitiv och framåt redan när jag satte upp. Skritten kändes väldigt rörlig och fin. Började med lång och låg trav, jättefin var hon, vilade på steget rent och trevligt. Det roliga nu är att jag kan börja rida lätt, det har inte riktigt funkat förut med tanke på fyrtakt och rätt fram i obalanserad full fart, så det är ju verkligen något annorlunda och nytt, tjoho! Jag höll mig till trav, galopp och skritt ett tag, sedan började jag lugnt med kort tölt för att få henne med mig och arbeta med bakkärran.
 
Emellanåt släppte jag fram henne i trav. Sista sträckan hem blev det en hel del övergångar med trav och tölt med lite högre tempo, jiiiisseeess tölten var... den var.. den var.. såååå fin åh jag svävar på mooooln! Hon vilade rejält på steget, stora luftiga steg, lös och paddlade framåt i energi. Ibland släppte jag på tyglarna så att hon fick tölta lite löst vilket hon klarar av nu (när hon är på humör haha) jag varvade mellan låg och högre form och sista biten var så jävla gudomligt bra så jag hoppade av och gick hem. Den tölten skulle vi haft i söndags på tävlingen, det hade verkligen inte varit dumt hoho. Ja menar jag är skitnöjd över hur hon presterade på tävlingsbanan som dessutom var första gången för oss båda men det går ju inte att jämföra med det här! Mammas bullkrans! Nu har jag mest berömt tölten och det är väl lite tokigt för traven var.. oh.. den var inte dålig den, så jädrans roligt tjoho och tjohej leverpastej!
 
 





Kommentarer
Sannafia

Vad fin häst är det din?
Kolla min blogg!

2013-02-21 @ 16:36:57
URL: http://sannafia.blogg.se



tess

Oh herregud vilken underbar häst! ♥

2013-02-21 @ 17:51:55
URL: http://cencha.blogg.se



Tova

Hon är så söt att man får diabetes! :3

2013-02-21 @ 18:03:14
URL: http://kazince.blogg.se



Julia

Åååh, hon är så söt!!

2013-02-21 @ 22:23:26
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?