Álfur frá Selfossi

Tänk vad jag gillar den här hästen - skarpt, så jäkla flott! Han verkar dessutom inte ha dåliga avkommor precis, hua en avkomma efter honom vore inte dåligt, dreggel!!
 
 
Alfurs högst bedömda avkomma om jag inte tar fel!
 
 
En flott avkomma - jisses
 
 
En annan flott avkomma, Fakur frá Langholti - En av Wahlbergs fina hingstar
 
 
En fjärde flott avkomma, Mums!
 





Kommentarer
Jennifer

Sommarjobb är jag garanterad 80% men det är ju inget som syns på lönepapperen för än i slutet på Juli.
Och nu börjar det ev. en strejk till veckan vilket gör att dom inte längre får ringa ut vikarier under den perioden, så blir nog fortsatt lite jobb. Den här månaden fick jag ihop hälften av vad jag behöver för att klara mig så är mycket knapert nu. Så ska vi umgås med hästeriet i sommar så får vi nog ordna någon helg bara eller så, för ha råd att åka mellan ser fortfarande väldigt mörkt ut =(

2013-04-28 @ 20:12:26



Josefine

Finaste Alfur, vill haaa en alfurbebis..

2013-04-29 @ 16:25:20
URL: http://Isbitarna.se



Anonym

Han är fin! Min kompis jobbade för Christina som äger honom och jag lärde känna Christina också, så jag har träffat honom personligen, han är helt underbar!!
I vesturkot där jag jobbade hade vi hans dotter och då bästa avkomma i träning, hon heter Alfadrottning, hon var i mitt stall hela tiden jag jobbade där, hans avkommor är fantastiska och hon var så lätt att jobba med! :-) satsa på en avkomma från honom, nu när han är i Norge :-)

Svar: Ja jag hörde att han var i Norge :) Men i år ska jag inte betäcka Fifa har jag bestämt.. men vore inte dumt att ha en avkomma från honom huuuuh!!
mittangsull.blogg.se

2013-05-07 @ 18:05:29



Sara

Oj, det var jag som skrev, jag är inte anonym :-P /Sara skum (tvistirni.webblogg.se

2013-05-07 @ 18:06:33




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?