Buck Brannaman

Tack Lina!
 
Den här dokumentären är värd att se, Buck Brannaman är en hästkarl rakt in i benmärgen. Han åker året om och hjälper folk med deras hästar vare sig det är problem eller allmän träning. Han har en enorm känsla för hästar och hans hantering och inställning är ödmjuk och rättvis. Det är även Buck som har haft en stor del med i filmen : mannen som kunde tala med hästar. Otroligt intressant att se. Jag känner igen mig kring hans "filosofi", hans sätt att hantera och se på hästen.
 
Innan jag köpte Fifa tränade jag Bitter både i ridning och hantering regelbundet, vi höll då på med western och följde det fotspåret. Jag går fortfarande lite inne i det spåret, jag använder mig mycket av det jag lärde mig där idag, samtidigt som jag trätt in på ett till nytt spår när det gäller islandsridning, man får blanda och plocka fram det man gillar. Jag tyckte dokumentären var otroligt intressant och givande, han berättar även om sin hårda uppväxt där hans far slog både han och hans bror.
 
Filmen kan endast ses 26 dagar till från och med idag, så passa på. Vill du ha textat så trycker du på T i fliken på filmen.
 
Tryck på bilden för att komma till filmen.
 





Kommentarer
Alexandra

Har kikat på det... Grymt bra! Man fick massor med inspiration verkligen. :)

2012-09-01 @ 18:03:37
URL: http://alexaka.blogg.se



Titti

Han är verkligen duktig. Vilken känsla han har. Såg den på teve.

2012-09-01 @ 19:12:53
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Jennifer

Eller så gjorde man som jag och spelade in den på dvd ;)

2012-09-01 @ 21:33:24
URL: http://jennifher.cybersite.nu/



Kim

helt sjukt så duktig han är! :)

2012-09-08 @ 11:46:55
URL: http://skyggni.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?