Till plan :)

Ja då tog vi och tränade en sväng på plan idag. Fifa började redan tjivas med mig, efter den där veckans vila har hon blivit lite små jobbigare vid hanteringen, inget problem alls hua nej men hon har väl lite svårare att stå still vid sadling o.s.v annars är hon väldigt lyhörd och med.

Först tränade vi mycket förflyttningar i skritt,*svordom* vad lyhörd och duktig hon är, vi flytta fram, bak, böjde, sidvärters och hon var med hela tiden, gud så roligt!! Hon kändes så uppåt och mjuk, villig!

Sedan focuserade vi mest galopp på volt, blandat med trav. I höger varv har galoppen blivit en väldig stor skillnad, vänster är det fortfarande lite knackigt med, galoppen blir väldigt passtaktig men det svårare är väl att ens få in en galopp i det varvet, eller svårt och svårt är det väl inte heller men absolut inte lika lätt som i höger varv, man får kämpa lite extra med vänster.

Fifa har ju verkligen kommit på att man kan sparka bakut och det gör hon en hel del i galoppen nu mer, speciellt i vänster varv haha, när det blir jobbigt för fröken, sedan hänger inte bakbenen med alla gånger så det blir lite jämfota hopp, haha ja idag höll jag faktiskt på att "flyga" när hon gjorde ett studs med en bakut, tokjänta! Traven var ok men inget att applådera över, fast jag la väl inte så mycket energi på den heller, jag vill bara att hon skall ta galoppen från trav och gå ner till trav.

Vägen hem blev det plask i sjön och sen, oj.. OJ vilken trav! Meeen, varför visar du den aldrig på plan?? Hon har en bra trav den ska bara fram också, tölten var också väldigt trevlig, uppåt med energi, dock var hon svårsamlad för då kom travtakten igen, meeen jag känner att det inte är nå vidare större hinder, det känns som om vi ligger på en kant till en utveckling framåt faktiskt. Galoppen blir ju bättre och bättre, fattningarna blir så mäktiga nu mer, tjoho :)! Jag har en sån fin pålla!

                                                       Skitdåliga mobilbilder från idag, hon har blivit så fin :)





                        Här är Fifa den 16 mars från i år, mobilbild. Det är alltså precis två månader mellan bilderna.



                                                                                Linda






Kommentarer
Erika

Hon ser jätte fin ut på bilderna över där, super bra hull tycker jag. :)

2012-05-17 @ 14:35:22
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Caroline

Sv: vad menar du? vad är de du inte håller med om?

2012-05-17 @ 17:06:58
URL: http://islandscarro.blogg.se/



Frida

Det är verkligen skillnad, hon ser mycket ståtliga ut nu i hålningen :)

2012-05-17 @ 17:56:03
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



elinor

haha ärligt talat pallar jag inte spela in en film på honom, jag hade inte tänkt sälja honom och känner inte att det är jätte viktigt att visa upp honom heller :P



Du får vänta tills han blir lite äldre istället om jag inte av någon anledning lyckas fånga honom på film med nya telefonen i hagen nån gång :P



Bilder kommer så småningom men just nu ser han ut som en mammut så det får vänta tills han tappat lite mer päls.



Ja Illingur är himla fin, en av mina stora favoriter så det ska bli spännande att se vad det blir av Jaki så småningom, hans mormor har 9 för vilja, hans mamma hade en enorm vilja och så Illingur som har 9.5 för vilja om jag inte minns helt fel så vilja borde det finnas :)

2012-05-17 @ 18:15:55
URL: http://engelstoft.se



Jenny

Hon ser helläcker ut! Du borde visa henne tycker jag.

2012-05-17 @ 18:26:32
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Julia

Hon är väldigt fin i kroppen. Har en jänta som sparkar bakut här med, hon kanske har skickat lite tankar till din :p

2012-05-17 @ 22:24:52
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Tessan

OJ vilken skillnad, hon är ju superfin nu! Perfekt i hull tycker jag :) Vad skoj!



Sv: Han är så gott som bra, jag ska rida igång honom lite smått, dvs skritta uppsuttet läänge, å sen på återbesök om ett tag :) han är pigg och glad och springer gärna om han får. Han har faktist endast sprungit dehär lilla som jag fotade. Då han fick träffa Disa igen, och hunden busade upp dom :)

Tack, han rör sig bättre nu igen när han (FÖRMODLIGEN) inte har nå ont :):)

2012-05-18 @ 08:25:26
URL: http://thereseflodin.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?