Ridtur nr 2

Jag följde med Erica på en ridtur nu på kvällskvisten. Alltså Fifas andra ritur för idag, hon gick betydligt mycket bättre nu! Det verkar som om två pass på en dag funkar riktigt bra på den hästen, sist gick hon också bättre på sitt andra pass på samma dag. 

Vi hade det supermysigt, red vår skogsrunda i kvällssolen. Red Svala lite också för att hjälpa Erica, testade en del övergångar och hon får fram en riktigt bra tölt och mycket bättre trav, himla roligt att rida någon annans häst ibland, är ju nyttigt också!

Imorgon ska vi ta en långtur på förmiddagen :) TJOHO vad kul! Då ska jag också premär bada med Fifa, då menar jag att vi skall simma ^^ P.s nu ligger jag efter som tusan igen på kommentarsvaren, ursäkta men jag kommer nog alltid vara så, nu ska jag äta hämtmat och umgås med sambo framför en film!



                                                                                 Linda





Kommentarer
Jossan

sv: Har fastnat för dom :-) Har nog aldrig stött på gladare och positivare hästar som typ gillar vad man än hittar på med dom. :-)

2012-05-26 @ 07:59:57
URL: http://minfux.blogg.se/



Jenny

Du är inte ensam om att vara seg med kommentarerna, men det gör nog inget ;)



Jättekul att det går så bra med Fifa nu, över lag, och roligt att du rider flera gånger om dagen, det måste ju vara en klar fördel med att ha häst hemma :)

2012-05-26 @ 11:32:04
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?