Rider du i sjön?

Men det är väl en riktigt bra "förmån" att ta till sig? Att rida i sjön? Ni som har den möjligheten tar ni till er den? Hästen får ju jobba så naturligt som möjligt att ens bara skritta i sjön, man får ju så mycket gratis!

Nu har vi en strand där man kan trava och galoppera MEN man får egentligen inte hålla till där med häst eller hund, dock är vi aldrig där på sommartiderna, utan bara nu vid vår och höst-tid, då det inte är värme nog för att bada. Det kan ju vara förståendligt. Man blir less på andra här i byn som har ridit där på stranden och inte tagit reda efter sin häst, det var efter alla skithögar som de satte förbudet, fan, kan de inte sköta sig eller?

I alla fall så tycker jag man ska ta vara på de olika träningsmöjligheter man har. Varje gång jag galopperat eller travat i sjön med Fifa går hon så sjukt mycket bättre uppe på land, det är tänk att jag ska rida lite i sjön idag faktiskt, vi får se vad som blir. P.s jag ska svara på kommentarerna jag lovar, nu är jag efter igen.                                                                         Linda


Kommentarer
Julia

Jag håller med dig!

2012-05-19 @ 15:55:16
URL: http://ohjuliet.blogg.se/Erika

Va mysigt. :D

SV:

Jag har inget bra svar på dina frågor tyvärr, kanske har bättre svar på torsdag. :)Men förra året var han oxå halt när vi väl kom iväg höger fram, höger bak.

men då visa de sig att bak var han halt p.g.a överbelasta de för att avlasta fram sa veterinären så han flyttade liksom runt hältan.Nu är han kollad hemma innan han kom hit o då var han 2-3 graders halt höger fram, höger bak.

varför han blir så halt vet vi inte.

men förra året jag åkte in med honom hade han kotledsinflammation så han sprutades i fram benen och efter de blev han helt bra och sattes igång och höll hela tiden fram tills nu.Han fick vila 2-3 månader i vinter p.g.a att hans ägare opererade sig och kunde då inte rida.Jag misstänker att han gått o fått tillbaka inflammationen fram o sen kanske överbelasta bak åter igen.

+ att han är för rund om magen så han har några extra kilon o bära på kanske påverkar de att han hältan återkommer?Att hans ben är lite svaga o att han är tung i sin fram del.

att då när han går upp i vikt blir för tung i kroppen.

förstår ju att de inte går hålla han för bra i hullet när han inte rids o då går han ju upp i vikt.Just nu är han för tjock^^

Jag ska banta honom, men de tar ju tid.Vet själv hur det är.

Raski sväller som en tok om hon inte rids o så.

Och de är skit svårt o hålla henne ner i hull. :/

Samma sak med Grim, men blir han halt av övervikten ? :/

jag vet inte, men de är typ de jag kan misstänka att hans ben är så sköra p.g.a tidigare inflammation.Men nu ska han bli bra har jag bestämt. :)

Ska ställa tio tusen frågor på torsdag

2012-05-19 @ 17:33:41
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/Jossan

Vi har ett ställe där man kan gå ner och bada med hästarna men man kan inte galoppera där precis :P

Vi får egentligen inte heller vara där men ingen har någonsin sagt något och vi rider inte heller där så ofta på sommaren. Om det inte är en riktigt sen ridtur eller om vi rider när det regnar och vi vet att ingen kommer vara där då passar vi på ;)

2012-05-19 @ 18:15:47
URL: http://semtegensis.blogg.se/malin

å sjukt härligt!!!!SV: tack, han är grym!

2012-05-19 @ 18:43:55
URL: http://malinsjolander.comEvelina

Åh, bilden.. bilden.. bilden.. Vill bada!

2012-05-19 @ 18:50:22
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/Evelina

Åh, bilden.. bilden.. bilden.. Vill bada!

2012-05-19 @ 18:50:22
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/Lovisa

Jag skulle bada ofta m min foderhäst om jag hade chansen:)

2012-05-19 @ 23:08:56
URL: http://ponyflash.blogg.se/nina

Hade jag ett bad inom räckhåll skulle jag inte tveka en sekund att bada med hästarna. Jag är jätteavis på dig som har en strand så nära.Jag såg i en av dina kommentarer att Erica skulle sälja SVala. Hur kommer det sig? Så tråkigt, hon har ju inte haft Svala så länge...

2012-05-20 @ 01:04:42
URL: http://stallskogalund.blogg.se/Tessan

jag är avis på dig, jag vill också ha vatten o rida i :)

2012-05-21 @ 09:28:34
URL: http://thereseflodin.blogg.se/Jenny

Det ser jättemysigt ut :) Tyvärr är Rósa inte mycket för vatten, jag har försökt få henne att gå i sjön men hon hade igen lust :p

2012-05-21 @ 11:29:31
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?