Första gräset!

Jag och Fifa tog en skrittur i skogen idag, det var vackert väder men blåste lite. Äsch det var mysigt ändå jag och prinsessan. Hon är verkligen min prinsessa, vill inte ha någon annan häst, gudars vad jag gillar henne.

Hon och Bittergubben fick följa med till gräsmattan en sväng då det kommit upp en del grönt gräs, lika bra att börja vänja dom tills det är betesdags, jag är så himla noga med sånt, livrädd för fångrisken! Men snacka om att min lilla ponny kastade sig över gräset, jisses jag har aldrig sett nån äta så fort, har film på det nedan också. Bittergubben var också glad att äta grönt men han åt med sunt förnuft, önskar sommaren kunde komma lite snabbare nu för hans skull, han lever verkligen livet uppe i sommarhagen!! Nu är det hans tur att njuta, tyvärr tror jag inte han håller riktigt som ridhäst =/ Kanske någon lugn tur men.. ne han har nog gjort sitt. Så dags för lite sommarsemester för killen! Fifa däremot ska inte få nån jädra semester ;) Det fick hon förra sommaren haha.

Film från idag, inget speciellt, dock är detta en av de låtar jag brukar lyssna på när jag rider, magiskt! Speciellt till en tölt och galopp

                                                                        
                                                                              Linda






Kommentarer
Sessan

Så härligt det såg ut att vara & vad fin Bitter var i sin röda träns (heter det så?)

2012-05-04 @ 09:49:53
URL: http://impalaa.blogg.se/



Jenny

Mysig film! Fifa ser verkligen grymt nöjd ut med att få äta på gräsmattan ;)

2012-05-04 @ 10:42:32
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?