Ännu en gång

TACK till världens bästa läsare. Ni är så himla fina, ni gör mig så glad och varm. Hur kan jag ha så snälla läsare? När ska jag få de där elaka tråkiga kommentarerna? Ni är för goa vet ni det? :) Tack tack det känns så bra att ha er vid sin axel, ni är världens bästa!


Det Är Fifa. Det är hon som inte har kännts hundra. Hon har inte haft samma power och har varit svårsamlad i tölten. Jag får ju mörka tankar på en gång. Så jag bad Lina komma idag för att rida ut på henne en sväng, men Lina tycker hon känns jättefin. Hon har aldrig ridit Fifa så bra, hon länger steget, har tryck, power och vilja, MEN hon är ju ganska stel i sin vänstersida, lossar den så blir det SÅÅÅ bra men så stelnar den till igen och då går allt till blaha.

Så det är inget fel på Fifa, men jag kan tro att hon har tagit ett kliv bakåt och detta gör att en annan tror att något skall vara fel, att hon ska ha ont. För hon har haft mer power förut, kanske har hon hamnat på latsidan och jag har blivit feg att faktiskt rida henne ordentligt? Jag har ju trott att hon ska ha haft någon slags överansträngning eller nått, men ne tydligen är det inte alls fel på henne. Jag ska ta och boka en lektion för Lina nu snart, det var ett tag sedan, jag kan kanske behöva få lite hjälp med Fifas vänstersida.

Det är iaf SUPERVARMT ute, klarblå himmel och sol, riktigt sommar vill jag lova. Jag gick med Elmo, han sprang lös kring oss alla, Jennifer var med på sin Chanell och så Lina på Fifa, myspys! Så vill man alltid ha det. I eftermiddag ska jag och Erica rida ner till sjön en sväng, det tror jag hästarna kommer uppskatta. 

Ännu en gång, TACK!

                                                                            Linda






Kommentarer
Nina Liljedahl

Men det förstår du väl att en sån trevlig bloggerska som du, inte får otrevliga kommentarer :-)

Vi bryr oss ju om dig!



Hur som helst så var det skönt att höra att det inte var någon fara men någon av er i familjen, varken människor eller djur. Men jag förstår att det är lätt att måla fan på väggen eftersom Fifa har haft ganska mycket problem ett längre tag. Det tar nog sin tid innan du är helt och hållet mentalt inställd på att hon faktiskt är frisk nu.

2012-05-22 @ 21:53:06
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Julia

Skönt att det var bra med Fifa!

2012-05-23 @ 00:33:52
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Jossan

Men det är klart! Ingen kan vara elak mot dig ;)



Okej vad skönt att alla mår fint iaf :) jag förstår dig med tankarna om att det är något fel så fort det inte går som det brukar. Min häst har inte ens varit sjuk men man tänkbar ändå att nu e det något som e fel...



Sv: tack så mycket! Det är väl bara jag som inte ser det så bra då ;P haha! Ne jag vet att han är fin men jag behövde bara en påminnelse :)

Det är lätt att glömma när det går dåligt ;)

2012-05-23 @ 11:40:44
URL: http://semtegensis.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?