Snälla se filmen - KONY 2012

Nu vill jag dela med mig och hjälpa på något litet ynka vis genom att visa den här filmen. Jag tycker ALLA ska ta tiden att se den och den som kan - sprid den vidare. Det är viktigt och handlar om oss människor och om våran värld. Fann den här filmen i en annan blogg och det är jag glad för. Den tog mig med storm och jag blev riktigt berörd. Så snälla ta tiden du också för det här handlar egentligen om alla människor på denna jord.  



                                                                        Linda





Kommentarer
Adina & islandshästen Funi

Jag håller fullständigt med. Men jag fick läsa detta också: http://www.hannafriden.com/politik-samhalle/sluta-sprid-konyfilmen-invisible-children-bakom-filmen-gar-inte-att-lita-pa/ där hon skriver att man inte kan lite på invisible children, eftersom endast 30% av pengarna de får in går till just ämnet. Men samtidigt, hur mycket spills inte hos rädda barnen osv? Och jag tror inte på siffrorna. Men samtidigt. Hur kan man veta vad som är rätt och fel ...?

2012-03-09 @ 09:33:10
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Tessan

Oj, ja den berörde verkligen!



SV: Ja, armar o ben är en konst. Han skulle vara böjd i halsen samtidigt som han skulle gå in med baken.. Hur fasen får man till det? ;)



Hm, tips på övning.

Kvistur är sån i vänster varv att han mer än gärna slänger in vänster bog och ut med höger bakben.

När vi rider på rakspår (nu emot paddockstaketet)

så håller jag handen lite mot mig och bak för att "föra ut" honom så att bogen kommer rätt. Och därmed håller emot med höger skänkel.



Har du någon film på hur snett hon går? jag tror mycket handlar om omuskling och obalansering så jag tror mycket kommer komma ju mer du tränar nu :) Men jag förstår att du vill rida så rakt som det bara går.. men prova liksom att förflytta handen.. Den ho så att säga GÅR IFRÅN.. led Utåt, emot dig lite.. Ska visa med en bild i min blogg ;)



Itraven, vad menar du med slå ihop?

2012-03-09 @ 09:54:34
URL: http://thereseflodin.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?