Header åt Semtegens Islandshästar

Jag tog och knåpade ihop en header åt ett par tjejor för någon dag sedan med lite olika texttyper att välja bland. Jag älskar ju att hålla på med allt vad bild innebär. Det var tydligen väldigt uppskattat hos Julia och Josefin! Vad kul att kunna glädja någon annan :) Tryck på bilden för att komma till deras blogg.

      

                                                                           Linda





Kommentarer
Jenny

Vad duktig du är, den blev ju jättefin :)

2012-03-17 @ 11:33:46
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Q med ridtravare i fokus!

sv:Jag hade nog väntat.Och sen kanske försöka sko tätare på en sådan häst just för att den inte ska bli hämmad i gången .

När vi fick hem Mellis var han så där och han fick problem med aktionen just för att han inte vågade ta ut steget ordentligt därav fick han gå med boots runt om och får göra så även under mer krävande dressyrarbete oavsett just för att han ska våga kliva på ordentligt oavsett vad.Det är också en balansfråga och en taktfråga.Får man ordning på skoning och själva balansfrågan och styrkan hos hästen så brukar det hela ge med sig till slut.

Mellis trampade av sig skor jämt enligt förra ägaren just för att han klev på sig.Nu har vi väldigt sällan tappskor öht så en bra hovslagare är guld värt.

mvh/Q

2012-03-17 @ 17:23:50
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Titti

Vilken snygg! Jag är urusel på sånt där,brukar ringa min duktiga kompis,maila över lite bilder och voila! Önskar jag kunde,men tålamodet tryter när jag inte lär mig direkt ;)

2012-03-18 @ 16:04:16
URL: http://livetpavischan.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?