Rankleven och lite körning :)

Det blev en sväng upp på rankleven idag tillsammans med Jennifer och hennes Silver. Elmo hängde på han också. Det är världens bästa klätterbacke med en enormt vacker utsikt över hela byn, jag vill nog inte påstå att det är en backe heller, mer ett berg haha. Fifa var inte ens svettig :O Sadeln den gled bak, måste skaffa en brösta om jag skall klättra i såna branta backar. Fifa var pain in the as iaf, man kan fan tro att hon är svenskfödd, jag vet inte hur många gånger jag röt och drämde till henne, hon skulle äta äta och äta, ååh man blir frustrerad efter ett tag, hon är såååå envis, nej då är hon inte alls rolig och det spelar ju ingen roll om det blir en riktig smäll heller, fem sekunder senare dyker hon ner igen, fy på henne!
 
Hon var dock duktigare på kvällskvisten då jag körde henne igen. Martin gick bredvid med grimskaft men lite mer bakom denna gång så Fifa fick gå först. Det går bra det ända är att det blir liiite otäckt att vända, vagnen är alldeles för lätt och kan tippa och Fifa hon har så jäkla bråttom i svängarna. Hon vill dessutom inte riktigt stå stilla, då står hon och slänger med arslet fram och tillbaka och tar i skaklarna, det kan ju också bli lite tråkigt, vagnen är lätt som en fjäder. Blir Fifa tjurig så går hon emot och detta är väl det mest negativa, speciellt när det handlar om körning, hon har liksom ingen respekt för grejorna, annars gick det ju bra! Haha nu lät det som om hon var värsta snorungen idag, ja hon var liiite jobbig den här gången men so what, vem har inte såna dagar? Och man FÅR bli arg!!
 
Gammal arkivbild :)
 
Linda





Kommentarer
Nina

Om man inte hade dåliga dagar skulle man ju inte uppskatta de bra dagarna.....
Men så dåliga dagar som vi har haft nu vill man ju helt klart slippa :-(

2012-06-25 @ 23:02:48
URL: http://stallskogalund.blogg.se



gullan86

jag tror den vagnen är alldeles för vek för en islandshäst och fart.
jag hade en sån till min mini shettis det var lagom men den kändes endå rätt vek skulle han dragit iväg över stock och sten hade nog hjulen ramlat av och skaklarna vikit sig.
och jag skulle aldrig våga köra thengill med den även om den gick att förstora med skaklarna.
har du sett thengills vagn? den är rejäl och den kan de inte ha sönder.
den väger 50kg så lagom tung så det inte blir för tungt att dra men mkt stabil.
westbyvagnen heter den specialgjord efter thengill då jag körde in honom när han var 5år.
den är mkt smidigare än sån rockard byggd på axel, denna har stötdämpare och en rak axel med järnrör och så är det nödhjul som sitter på från bil som är mkt lättare än vanliga däck.
och de håller luften grymt bra, har aldrig pumpat min vagn och har haft den och kört flitigt med den i 7år nu.

svara till mailen.

/gullan

2012-06-26 @ 01:50:20
URL: http://gullan86.blogg.se



Julia

Gillar verkligen bilden!

2012-06-26 @ 12:22:21
URL: http://ohjuliet.blogg.se



AgNetha

Att hon går emot är inte konstigt- alla hästr gör det, mottrycksdjur kallas de visst! ;-) att gå undan för tryck är något man får nöta in ... Blir lite nervös jag av att läsa om Fifas inkörning, låter som det går lite för fort....?

2012-06-26 @ 15:00:12
URL: http://Http://Kvarnlycka.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?