Bara Fifa och Jag!

Lasttränade igen eftersom vi ska lämna tillbaka transporten idag. Det gick lika bra som igår, ingen tvekan alls. Hon lyssna jättebra och flyttar sig rakt när jag pekar med spöt, nog för att hon missförstod mig en gång och gjorde spansk skritt rätt i magen på mig, mmmm skönt. Hon gick in i transporten flera gånger utan problem.



Tog sedan en liten längre skrittrunda efter veterinärens råd. Hade soligt fint väder, dock lite kallt, vi ska få en ganska så ful regnig helg så man fick vara nöjd med det man fick idag.







                       



Väl hemma fick hon stretcha som vanligt, nemas problemas. Efter fick hon gå lös utanför hagen och beta grönt, då fick jag för mig att slänga mig upp på hennes rygg och bara ligga där. Det var riktigt mysigt och jag låg en bra stund och bara slappnade av, lyssnade till fåglarnas kvitter och Fifas tuggor, luktade på hennes päls, kände hennes värme och njöt av tillvaron. Efter ett tag kom Martin på gården och passade på att fota de två nötterna.



När Fifa ätit en stund släppte jag sedan tillbaka henne i vinterhagen igen. Jag följde med in då jag ville umgås lite till. Fifa följde efter som en hund, mysgumman. Jag flyttade henne sedan närmre en sten och slängde mig sedan upp på hennes rygg igen, jag är knäpp men jag litar på henne så pass bra. Sedan red jag där i hagen utan något grimskaft eller annat, hon lyssnade kanonfint, vände precis när jag ville vända och stanna när jag bad om det, rygga gick dock inte så det får vi träna lite mer på med sadel och träns :) MYSGUMMAN! 

Jag har eksemtäcke och eksemhuva på Fifa nu mera, speciellt på kvällar och mornar då det är en del knott, så man och lugg slits ner väldigt, men söt är hon ändå.

                       

                                                                               Linda






Kommentarer
Hanna

Myyyys! Och herregud vad vackert ni har det!

2012-06-01 @ 16:31:24
URL: http://irmelin.bloggagratis.se



Hanna

Myyyys! Och herregud vad vackert ni har det!

2012-06-01 @ 16:31:43
URL: http://irmelin.bloggagratis.se



Jennifer

Jag vill också ut och skritta med dig någon dag! =) Vi får planera in nånting när Junior åkt till Lina på onsdag. Är ju inte så långt kvar vi har på oss att hitta på nått, och vädret verkar ju inte vilja vara med oss framöver =(



Föresten, om du vill så kom gäran förbi ikväll och kika på film med mig. =)

2012-06-01 @ 16:37:44
URL: http://jennifher.cybersite.nu/



Sessan

Vilken härlig läsning :)

2012-06-02 @ 13:58:47
URL: http://impalaa.blogg.se/



Julia

Låter verkligen helt underbart!

2012-06-02 @ 22:22:13
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Jenny - Åländsk Islandshästryttare

Bor du i dalarna? ser lite så ut på en av bilderna! :)

2012-06-02 @ 22:57:14
URL: http://sweetbyjenny.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?