Duktig Fifa!

Red på plan idag igen (utan Lina) och gjorde samma övning som vi gjorde igår för Lina. Det gick kalasbra faktiskt, lite knöligt med traven från början men sedan släppte det, lång och lång med många varvbyten. Jag märker dock att hon har svårare att böja ut höger sidan nu, det märker man tydligt i bara skritten, den sidan var lättast förut medan vänster sidan var svårast, nu har det släppt på vänster sidan men då har höger blivit knakig igen. I traven blir hon stummare i vänster tygel och nästan överböjd. Detta har ju bara varit i en vecka så det är inte mycket att spilla tårar över, det blir så ibland fram och tillbaka, dalar upp och ner :)
 
Tölten gjorde hon galant idag. Jag var så nog med mina hjälper och hade stadiga tygeltag, alltså inget glapp denna gången, tjoho! Hon sökte sig ner i tölten ännu mer den här gången och vänster varv var ovanligt bra idag, så nog släpper något alltid. Kalas roligt.
 
Sedan stod vi och kikade när Erica red för Lina. Fifa stod en liten bit ifrån mig, lös och sovandes, hur duktig som helst. Svala galopperade till och med bakom hennes rumpa och Fifa gjorde inte en min. Det är ju inte direkt på hemmaplan och något staket finns inte. Blir så stolt över fian :) Imorgon blir det mys i skogen bara.
 





Kommentarer
Erika

Duktig Fifa. :)
De är bara o träna själv med utan tränare.
Så gör jag med så man får lite hem läxa tänk på de här o de här så kör man på de.

Så ser man om de är någon förbättring när lektion annars är de bara kämpa vidare. :)

2012-07-22 @ 15:12:34
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



malin

vad fin hon är i kroppen!

2012-07-22 @ 17:22:44
URL: http://malinsjolander.com



Sienna

Att hästen "växlar sida" är ett tecken på utveckling, det skall du bara vara glad för....*L* Underbar häst du har och det är en glädje att se hur ni har utvecklas tillsammans på så kort tid.

Svar: Hehe ja det har du ju helt rätt i :) Dock är det samma sida hon hade besvrärligt med från början igen, men jag tror det kommer ordna sig snart med lite träning, det hände ju så poff. Vad roligt att du tycker om henne :)! Ja jag är så glad att vi har utvecklats i mängder på sista tiden, himlans roligt!
mittangsull.blogg.se

2012-07-22 @ 21:45:06




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?