Tömkört trollen!

Åh nu är min Ullis hemma igen:( Trist men roligt att hon kom över i alla fall. Vi stack ut till hästarna idag igen, jag skulle nämligen träna lite på tömkörning. Fifa använde jag bara tömmarna till, gjorden kommer väl till veckan.

Fifa: Det gick helt ok, Fifa är duktig och matte sämst haha, saken är den att jag tycker det blir så svårt när hon vill komma innåt, det är svårt att styra ut henne så pass mycket som man skall. Så ja dagens pass var väl mest att vänja mig själv med tömmarna (jaja jag håller dom säkert inte rätt) samt lite start och stopp med Fifa.

Bitter: Jag tog westernsadeln och satte tömmarna i stigbyglarna, en tränare som visat coh hjälpt mig med detta sedan förut. Tömkörning är inget nytt för Bitter och han är en perfekt häst för mig att träna på. Han är superduktig, ibland blev det lite väl mycket fart, taggad som han blir dock trampade han på duktigt för att inte vara tränad alls. Lättast var det att tömköra honom i vänster varv.

Bilder från gårdagen. vissa tyckte Fifa såg stor ut, jag håller med hon ser gigantisk ut det är bara det att Ullis sitter på backen och fotar samt att jag står en bit ifrån haha, därför hon ser så stor ut, hon är egentligen superliten, typ mini islandshäst.

Ursäkta att jag inte svarat på kommentarerna än (som vanligt) men vill inte hålla på blogga en massa när Ulrica var här.

Dagens bilder som MIN Ullis har tagit kommer.. :)

                                                                           Linda





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?