Fick bättre stöd :D!

Idag spännde jag tömmarna lite annorlunda. Jag fick ett tips av Carla att spänna på så vi att jag får ett bättre stöd på yttersidan (se här i hennes blogg). Jag har under tömkörningspassen tyckt att tömmarna och tömkörningen har kännts slamsig eller hur ska jag förklara, det har liksom inte kännts stabilt på nå vis, lite obalanserat.

Jag spännde om tömmarna och tog ut henne på fyrkantsspåret. Oj, redan här kände jag skillnad, den där obalanserande känslan jag haft blev betydligt mer balanserad, stadigare. Carla hade rätt, man fick ett betydligt bättre stöd på yttersidan. Fifa verkade dessutom trivas bättre med med denna tömspänning, hon försökte inte dra tömmarna ut handen på mig som hon ibland velat gjort tidigare, inte en ända gång här. "Slutorna" blev betydligt bättre måste jag säga iaf i vänster varv, det var liksom lite utav WOW, vilken skillnad! (Alltså när jag pratar om slutor, det är ju väldigt lik en skänkelvikning till en början, det är nästan lättast att börja så, dock var det mer likt en sluta idag än vad det har varit) Volten var också lättare för oss och jag behövde inte focusera så mycket på tömmarna längre tyckte jag, det blev nästan lättare att få henne och länga steget- även om det var jobbigt för fröken Fifa.

Men: Dock ska jag inte få det sååå lätt. Fifa tyckte det var jobbigt och försökte rymma ett flertal gånger över snövallen, jisses, jag behöver trästaket åt denna damen, hon brydde sig inte ens om trådöppningen, den körde hon upp arslet i. Hon krullade även ihop sig lite för mycket ibland tyckte jag.

Sedan blev det näst intill omöjligt att försöka göra en sluta eller ens en skänkelvikning i höger varv, snacka om att vi hade en liten diskussion där. Fifa böjde sig som en ål när jag tog i yttertömmen, för att kompensera detta tog jag lite mer i innertömmen, men ne det gick inte, antingen gick hon böjt ut mot plan eller rätt fram, eller så stannade hon och vägrade gå framåt i "slutapositionen", drev jag henne här studsade hon fram och försökte rymma uppför snövallen. Gosch när man stöter på såna här problem behöver jag verkligen hjälp av en mer kunnig. Att göra en sluta i höger varv lyckades vi inte riktigt med, men jag ville i alla fall att hon skulle göra någon form av "skänkelvikning" vilket varade några slarviga steg, men gav mig här. Ja ne det där var inte alls lätt och jag skulle ju behöva lite tips. Vad konstigt att det gick sämre i höger varv va ;) 

Stretchningarna idag gick sjukt bra, det ger resultat vill jag lova. Hon kan sträcka sig längre och längre nu vid varje stretchövning. Roligast är nästan stretchningen som ser ut som en buga, jävlar ibland tror jag hon skall bryta nackan :O Hon föll på framknäna några gånger men jag vill lova, WOW vad ryggen och rumpan töjs ut och höjs! Sedan var hon less på mig och drog järnet till Bitter.

                                                                           Linda





Kommentarer
Frida

Kanske ska prova det där också någon gång.



Svar: Han vänder sig om, men ibland när jag är för långt bak eller det blir för jobbigt för latmasken ger han upp. Så att försöka ha kvar honom blir svårt efter som han ger upp på en gång om han inte får något :p

2012-02-13 @ 17:43:26
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Jossan

Ett steg fram åt två steg bakåt... Att det alltid ska vara så... Hm.. Men men man får väl försöka tänka på det steget som gick framåt ;)



Sv: Ja då visst är jag glad över energin! Det är bara det att både Atli och jag måste få koll på hur man styr den! Haha! :P

Ja jag kan förstå att du är rid sugen! Hur länge sedan var det du fick rida ordentligt på henne?

2012-02-13 @ 18:56:28
URL: http://semtegensis.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?