Är hon bättre? Paket!

Idag var det varmt, endast - 4 grader, jisses! Tog ut skrutt på plan och longerade, jag ville se henne i trav. Ja travade gjorde hon och GALOPPERADE. Alltså saken är att den här hästen har inte alls klarat av att galoppera på volt i longering, det har bara varit grisepass och allt annat tjosanhejsan. Så att hon tar galoppen så himla lätt såhär- är ju verkligen tummen upp! Hon måste... må bättre? Visst ibland är den lite lite passaktig men vadå, en omusklad häst som aldrig gått i galopp på volt förut och enbart fått skrittat i flera månader, vad kan man begära liksom? Jag tyckte det var riktigt kul att se MEN det kan även vara så att hon kan ta till galoppen om det nu finns en smärta i hennes kropp.

Traven såg lite småhalt ut ibland, elller?? Kan det vara lite obalans och otakt? Jag vet inte faktiskt, traven såg fin ut ibland. Om det är en hälta jag kan se så har den ju blivit betydligt bättre! Jaha, om Fifa nu är bra igen eller åtminstone bättre känns det ju lite konstigt och dumt på något vis att precis då byta veterinär om den nya behandlingen funkar. Hur kan man bli både lite depp och samtidigt glad över detta? Undra vad veterinärerna på den nya kliniken kommer att säga om jag kommer dit med en ohalt häst, jag som pratade så bekymrande. Är hon bättre så måste det ju ha varit ryggen hela tiden då det enbart var ryggbehandling hon fick sist, kanske har tömkörningen gjort sitt också?

Idag hade jag egentligen tid hos den gamla veterinären som är avbokad och på torsdag skall jag till den nya. Aja jag vill ändå fara iväg med henne till den här kliniken, jag själv kan ju inte se om det fakiskt ÄR en hälta eller ej, men glad verkar hon iaf vara för hon ville då inte skritta på volten, det var bara galopp galopp galopp och lite flygande köttbulle ^^ Ändå var hon betydligt lugnare och mer på marken än förra gången.

























Så en annan sak. Hahah ja jag skrattade åt mig själv idag faktiskt, och ni får peka pekfingret mot mig och säga vad motsägelsefull jag är, ni får skaka på huvudet och ni får tycka jag är småknäpp. För vet ni vad jag fick hem idag? Det visste egentligen inte jag heller inann jag öppnade paketet. Ett par rosa catagoboots! Hahah ja och vad var det för inlägg jag skrev för några dagar sedan om färger? Fifa ska vara snygg och inte puttinutt.

Haha ja, för några veckor sedan såg jag en bild på en superläcker ljus islandshäst med just dessa rosa catagoboots, det såg himla läckert ut, även om det var lite sött så blev det rejält häftigt, hela hästen lyste! Jag tänkte:
- Såna måste Fifa ha!
Dock var dessa boots slut på lagret då jag skickade min beställning. Sedan tänkte jag inte mer på det och trodde beställningen skulle tas bort och kände att det var lika bra ändå för pengarna behöver jag spara, men inte då, nu har jag ett par färgsprakande boots här bredvid och jag kan knappt bärga mig till jag får testa dom på Fifa. Haha Linda är en aning knäpp!

         


                                                                          Linda






Kommentarer
Titti

Ofta visar de ju hälta på böjt spår även om de inte visar på rakt. Men det där lär ju vet. se snabbt. Lite klurigt kan det ju vara att se ibland. Om de inte är övertydliga såklart ;)

2012-02-06 @ 17:44:09
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Adina & islandshästen Funi

Oj. Hoppas att det är positivt att hon galopperar och travar nu! All tömkörning bygger ju upp musklerna och då bär hon sig ju bättre. :)

2012-02-06 @ 18:07:51
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Agnetha

vilka helt underbara bilder - ser du själv vilket LJUS hon har i blicken Linda? Inte bara "buset" som bor där jämnt, utan hon ser "glad" ut. :-)

Hon kan mycket väl vara på bättringsvägen och (förlåt för att jag tjatar) då tror jag att det berodde på det hon hade i munnen... :-o läs den där "Förstå din islandshäst". det står precis om diffusa ryggproblem och hältor kopplade till munproblem i den ...



Jag håller tummarna för att det stämmer och att ni äntligen kan få komma igång!!!!

Vad gäller att ev. betäcka henne så tycker jag att du ska vänta ändå. Njut av henne själv i första hand. ;-)



Bootsen är jättefina! ;-D

2012-02-06 @ 18:58:07
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Nina Liljedahl

Ja så där rent spontant kan man ju inte tro att Fifa har ont någonstans när man ser de där bilderna. Det är bara att hålla tummarna att allt har vänt och att hon är på bättringsvägen nu.



Jag tror Fifa blir jätteläcker i rosa boots :)

Jag älskar ponnysöta hästar, antingen de är ponnyer eller inte.

2012-02-06 @ 19:05:57
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Johanna Magnusson

Hon är ju bara för söt :D! Ser så himla busig ut :). Jag hoppas det blir bra snart för er så kan du snart snaaart göra likadana veckoplaneringar med Fifa :D!

2012-02-06 @ 19:17:19
URL: http://jmsislandshast.blogg.se/



Sessan

Så härliga skuttbilder.



Javisst är de söta, älskar kor & kalvar. Ja det finns rötägg överallt. Men går ni back på att ni hyr ut eller går ni jämt ut?

2012-02-06 @ 19:22:57
URL: http://impalaa.blogg.se/



Erika

Som nina skrev man kan inte tro hon har ont någon stannas när man ser bilderna. ;)



SV:

Åh jag ska verkligen försöka fixa både ridfilm och bilder. :D



Jag ska se om någon kan hänga med ut o filma någon helg.

De är svårt o få med honom, speciell i denna kyla. ;P



Men ska se om någon kan hänga på. :)

Vore kul o ha filmer o bilder.

Men måste vara någon som vill följa med ut i skogen, för hon är ju lite tråkigt i paddocken. ;P



Men tar åt mig av ditt önskemål.

Annars får lillsyrran följa med vare sig hon vill eller inte.. haha

2012-02-06 @ 19:37:25
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Titti

Jag bor 2 mil söder om Sundsvall i nåt som heter Njurunda. Jag måste fråga gubben om han vet vem bonden är ;) Han känner de flesta tycker jag ibland :)

2012-02-06 @ 19:46:59
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Frida

Kan Guffi ha lila boots, kan Fifa har rosa! Och jag som tycker Guffi "busar", ser ut som ingenting mot var hon sysslar med när hon är lugnare :p Skönt att hon verkar må bättre iaf :)

2012-02-06 @ 20:04:56
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Nellie :)

sv: vi gjorde varsin presentation i de första inläggen, bloggen är ganska nystartad så det blir nog inte svårt att hitta, så har du lite att läsa!:d

2012-02-06 @ 20:16:23
URL: http://rodiocchaska.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Det är hjärnan som sänder felaktiga signaler hjärnskadan vet du =) Brukar vara tummen som spretar men nu har det tydligen bytt till lillfingret i stället.Går om kring och ser ut som en fisförnäm dam ASG med lillfingret rakt ut xD



Om hon kändes ok i dag gör samma sak i morgon och se om du ser någon skillnad.Tror det kan vara vettigt för att se hur det ligger till.

mvh/Q

2012-02-06 @ 20:19:19
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Josefine

Men va bra att det blivit bättre! :D Dom kanske kommer fram till det egentliga problemet tillslut!



Sv: Haha!! Ja det måste ha gjort det men jag förstår inte var det annars skulle kommit ifrån för jag kollade verkligen överallt på honom!

Sen så har jag rätt ont i läppen idag och det var visst inget litet sår jag hade fått! ( beror på vad man jämför med.. Men om man räknar sår på läppar :P )

2012-02-06 @ 20:35:50
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Alexandra

Sv; Haha förstår det! Inte billigt precis.. :P



Jo det är sant! :) Jag är jätte nöjd än så länge. :)

2012-02-06 @ 20:54:37
URL: http://alexaka.blogg.se/



Bonnie

sv: Har också ett par horse power täcken som varit helt ok men det här viker sig i bogen, tappar fodring över ryggen och svanslappen flyger av konstant... Det är ett rutigt, ca 2 år gammalt.

2012-02-06 @ 20:55:20
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/



Emma - En satsande tävlingsryttare

Hej, läs och följ gärna min blogg - http://vibymuppen.blogg.se

Gör gärna bloglovin/länkbyten ! :)

2012-02-07 @ 07:03:12
URL: http://vibymuppen.blogg.se/



Lizette

Ha, ha hon ser för busig ut!! Tycker de va häftiga de rosa! ;)

Kram

2012-02-07 @ 08:00:52
URL: http://www.cgswhataman.dinstudio.se



Erica

Åh, jag håller tummarna för att hon är bättre.. vore kul om hon blev de så vi kunde ta mysig ridturer!

2012-02-07 @ 09:17:28
URL: http://minsvala.blogg.se/



Nina Liljedahl

Sv: Jo jag vet precis hur det är att elda med vet utan ackumulatortank....så har vi haft det i nio vintrar. Men i år slog vi på stort och skaffade oss en luftvärmepump som komplement till vedeldningen. Det har fungerat jättebra, fram till nu.

Så småningom blir det nog en ny vedpanna med ackumulatortankar också, men det lär dröja några år.

2012-02-07 @ 10:57:08
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Jenny

Häftiga boots! ;) De kommer nog vara ursnygga på Fifa.



Jag hoppas att galoppen beror på att hon blivit bättre och mer balanserad! Håller också tummarna för att du får ett positivt besked på torsdag.

2012-02-07 @ 11:11:47
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?