Premiär

Testade tamaro objektivet, det lite bättre nya objektivet med 200 zoom. Måste säga att jag är ganska så nöjd över resultatet, och då är det inte en solglimt ute och jag fotar enbart auto. Jag kan inte riktigt med kameran och inställningarna, är inte heller riktigt van vid världens zoom, man hinner ju knappt fota innan hästarna kommer haha, men med lite träning så ;)
 
Nu ska jag och en gammal vän från skåne ta islänningarna på en tur, ha en bra dag!
 
 
 
 
 





Kommentarer
Michaela

Fina bilder!

Sv: Åh tack så jättemycket. Ja takten har blivit så himla mycket bättre på honom, och är mycket mer stabil. Jag skrev om det ridpassset iinlägget under filminlägget :) Traven var mycket bättre och han kändes stabil, lite lång och mot hand men ändå. Jag menade mer att jag skämdes över ridpasset från min sida haha, alltså min insats. KRAM!

2012-12-28 @ 14:12:30
URL: http://michaelabang.devote.se



Erika

Ser ut som den kameran ger fina bilder!! :D

2012-12-28 @ 21:50:17
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Nina Liljedahl

Det ser väl jättebra ut, tycker jag :)
Vad har du för största bländare på ditt objektiv?

Jag har ju ett "standardobjektiv" till min kamera 18-55 zoom med max bländare 3,5-5,6 beroende på hur jag zoomar in eller ut. Det objektivet kan vara svårt att ta bra kort med när det är molnigt och disigt samt barmark. Det blir mest "sudd". Jag har testat lite olika inställningar, men inget blir särskilt bra. Nu har jag iofs lärt mig att ändra ISOt, så då kanske det går bättre.
Köpte ett fast 50mm objektiv i maj med bländare 1,8 och det tar jag de flesta bilderna med. Men det objektivet funkar nästan inte inomhus, då behöver man ju lite mer vidvinkel.
En grundläggande fotokurs vore inte dumt ;)

2012-12-28 @ 23:43:49
URL: http://stallskogalund.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?