Isande kyla är mys!

Dagens ridtur var riktigt riktigt bra. Det var lagomt kallt sådär -20 kanske. Hästarna var gosigt frostiga och det stack i kinderna, är inte det helt underbart? Knarr knarr under hovarna och rökkondensen kring oss!
 
Fifa och jag tog en liten runda med mycket fart och energi. Den här gången låg hon INGET i handen, och galoppen var som tillbaka, rund, stor och uppåt, det var en riktig överraskning med andra ord, den som varit så tung och flackig, hemsk rättare sagt. Strumpan var så framåt och glad, traven var, oooooh, ibland har hon så bråttom så det blir lite roll där emellan. Tölten var också jättefin, speciellt på vägen hem då fick vi in en riktigt fin sträcka med bra flyt, takt, aktion och steglängd, helt perfekt, det var ett bra avslut på det passet. Dock lade hon sig mer på bettet igen på vägen hem, fulingen! Men jag är supernöjd över dagens pass, jag ville bara rida meeeeera, men kvalite före kvantitet, och fisen hade gjort riktigt bra ifrån sig så varför pressa mer och riskera att tappa hennes intresse.
 
Längtar till imorgon :)
 
 





Kommentarer
ekka

Nejdå, de har jag inte. Men de är ju så. Det vet jag att du tycker också det har du ju själv sagt. Inte tror jag du vilö bevisa nå. Bara rida

2012-12-05 @ 22:08:28



Agnetha

burr vad kallt!! :-o ;-)
vad roligt det är att läsa att ni är tillbaka. Känns som du "behöver" din fina häst nu och de här stunderna ni har. dessutom har ni haft nog av hältor och veterinärbesök. <3 kram!

2012-12-05 @ 22:52:16
URL: http://Agnethasfundror.blogg.se



Anonym

Haha, ne de har jag inte. Men du har ju själv sagt att det är jag som inte gör rätt. Du skrev ju långa inlägg om att jag kunde ta hjälp av tränare osv. Och nu när jag vet de. då har jag dåligt självförtroende? Det är förvirrande. Jaja, strunt samma vill inte diskuterra. som sagt rid henne gärna om du vill.

2012-12-05 @ 23:40:47




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?