Black beauty

Bitter var halt idag när jag mötte honom i hagen. Jag hade mina misstankar om att det var någon enkel streckning/stukning. Så jag tog ut grisen och spolade ner vänster framben med kallvatten, det var en aning svullet. Sedan fick han gå lite och hältan försvann mer och mer. Jag smörjde in med lite arnika, lindade benen och satte mig sedan upp då jag antog att en lugnare skrittur skulle vara nyttigt. Sagt och gjort jag och Erica tog våra pållar på en liten kortare tur. Hältan försvann och Bitter var riktigt pigg och glad. Min fina fina prins, han är den finaste svarta prinsen som finns, jag bara suckar när jag tittar på honom, han är bra fin min travarkille :)
 
Fifa skruttan fick också komma ut idag, jag och Lina red till paddocken. Hon kändes inte lika bra denna gång, men så brunstar hon en hel del nu också. Traven var inte lika fin längre men helt ok med lite träning på volt, det blev en hel del lång och låg arbete, ett framsteg idag var faktiskt galoppen, hon höll den så sjukt fint i höger varv lång och låg och även fint böjd, det kändes så lättsamt än vad det brukar, hon gick även lätt ner till traven,från galoppen tjoohoo tummen upp! Så trots att hon  kändes lite allmänt stelare och tyngre idag så lyckades vi ändå göra framsteg på andra sätt. Flickan min :) Längtar till imorgon då jag får rida snuttan igen. Fick rida Sjöfn lite också, wow!
 
 
 
 
 





Kommentarer
Erika

Tror jag fick iväg en tom kommentar? hum.

Hoppas han ben blir bättre. :)

Brunstigt sto, visst är de alltid lika skoj. ;) haha!
Raski brunstar oxå nu o jäklar vad jobbig hon är, suck.

Längtar tills hon slutar o tills hon gått ner lite mer i vikt.

2012-08-11 @ 07:24:01
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Julia

Tycker båda dina hästar är väldigt fina :) Men jag undrar lite, hur länge har du haft Bitter, varifrån kommer han osv? Lite nyfiken bara :P

2012-08-11 @ 09:34:38
URL: http://semtegensis.blogg.se



victoria

Bitter är verkligen vacker.

2012-08-21 @ 15:09:58
URL: http://impalaa.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?