Tänk rätt Linda!

Min inställning just nu är inte bra, så ridningen idag var väl inte heller nått att hurra för. Red i skogen och Fifa låg på handen hela tiden, gick ner på knä gjorde hon någon gång också. ÅH jag försökte verkligen tänka bra och goda tankar, focusera på det som gick istället för det som inte gick, precis som Cecilia skriver i sin bok den inre ryttaren, men det var inte lätt. Jag var mest irriterad på mig själv och tryckte ner mig i mina sämsta tankar.

På vägen hem struntade jag i traven (som jag hade tänk) och lät henne tölta som hon tycker är roligt istället. Hemkring fick hon brassa uppför en backe medans jag tjoa och tjima och gick sedan hem sista biten. Bara för att vi skulle avsluta i god stämning. Jag måste börja träna mer på mitt humör och inställning, annars kommer det aldrig att funka hur pass "dåligt jag mår" för tillfället, jag måste kunna stänga av de där när jag rider.

Sedan var det bara pyssel och mys sista timmen hemma på gården. Borstade med ryktstenen (som by the way är kanon vid pälsfällning) på pälsbiten som finns på hennes rygg, där hon fäller en hel del.  Även ansiktet tog vi och öronen vilket hon tyckte var supermysigt. Till detta lyssnade vi på musik och njöt av stunden tillsammans. Sedan fick jag för mig att dela manen. Halsen hänger åt ena sidan så jag tänkte försöka förbättra det lite genom att lägga hälften av manen på andra sidan, får se hur länge det håller, lär väl vika över. Tog och klippte bort skägget också, tänkte hon skulle få känna sig kvinnlig för en gångs skull.

Fifa får en ändå att le, hon är tokig. Nu har hon fått för sig att mineralbaljan är godis och hon har nästan ätit upp hälften :O Den är till fem hästar och dom fick den förra helgen, jisses. Såhär go ser Fifa ut efter ett par slick (och bit) i mineralmumset:

         

                                                                              Linda






Kommentarer
Erika

Hon är så himla söt! :D



SV:

Varför hon blev halt vet vi inte till 100%

Utan jag red en dag i skogen och som vanligt busa vi i galopp.

då kommer de en lös hund (en liten tax) som smälte in super bra i omgivningen.

Den skällde inte eller något utan kom bara fram ifrån skogen..

Red på en bred väg.



Raski blev livrädd vilket jag förstår.

Tvärnitar och går typ ner med nosen i marken.

Kastar sig åt sidan och sen kom ju ägaren o försökte fånga sin hund.



Hela vägen hem var hon lugn och hon kändes okej.

Både trava o galoppera efter, dagen efter detta var hon halt på vänster fram. :/



Nu stått i två veckor.

Vi har kollat henne två gånger, idag var tredje.

Första när vi upptäckte de var de en tydlig hälta, andra några dagar senare, en svag knappt synlig hälta.. idag ingen hälta alls. :)



2012-04-05 @ 17:42:12
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Jenny

Haha, när de ser ut så där vill man helst inte har en puss av dem ;)

Söta lilla Fifa!

Det brukar funka om man flätar manen på den sida som den ska ligga på, då brukar det hålla sedan när flätorna suttit i ett tag. Rósa har all sin man på ena sidan men jag tycker det är fint så, så jag låter det nog vara tror jag :)

2012-04-05 @ 18:41:32
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Erica

Gumman inte ska du ut och rida.. du ska vara hemma och krya på dig annars blir du aldrig frisk.. kram på dig..

2012-04-05 @ 21:24:47
URL: http://minsvala.blogg.se/



Daniela

Fy sjutton vad söt, haha! :D

Vad har ha/hon på mulen? :)

2012-04-05 @ 21:34:38
URL: http://powerpony.blogg.se/



Kerstin

Ja det kan vara svårt att kontrollera sitt inre. Vare sig det handlar om att man bara är förkyld eller mår dåligt i allmänhet..

Sv: Aj fasen, missade helt att svänga förbi er igår, ställde in kvastens GPS och drog raka vägen bara liksom... :D :D

2012-04-06 @ 07:58:47
URL: http://stallrosen.bloggplatsen.se



Julia

Haha, gulle! Hon har verkligen alltid bus i blicken.



Sv: Ja, hjälpes.. Det kan verkligen gå till överdrift. Läste häromdagen om dagis där barnen bara ska kallas hen. Tycker det är himla dumt, för det är väl inte så svårt att några är tjejer och några är killar. Men sen om det finns någon som känner att den är född i fel kön (det brukar ju uppkomma när de är äldre), eller någon kille som vill bära rosa; så behöver man väl inte göra så stor grej av det?! Tycker precis som du med grubblandet..

2012-04-06 @ 08:34:50
URL: http://ohjuliet.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?